Stop met zoeken buiten jezelf!

Er komt een moment in je leven dat je jezelf gaat afvragen, is dit het nu? Klopt het wel wat ik allemaal zie en aanneem als mijn waarheid? Situaties die vroeger normaal voor je waren en je voor lief nam, voelen niet meer zo kloppend en het kan zijn dat je hierdoor op zoek gaat om antwoorden te krijgen.

Het lijkt of je anders tegen de maatschappij aankijkt, het kan zijn dat je bepaalde mensen ontgroeit, en dat je huidige leven niet meer zo passend is, wat het wel altijd leek.

Je wordt jou bewust van andere levensvragen, dan de vraag; ‘wat eten we vandaag!’

Sommige noemen het; ‘wakker worden’. Het kan een intens verlangen zijn die aangewakkerd wordt door iets groots in jezelf. Vroeger benoemde ik het als’ Iets groters dan mijzelf’, inmiddels weet ik dat het mijn eigen hoger bewustzijn is. Mijn zielsverlangen.

Het gevoel dat er ‘meer’ is kan er voor zorgen dat je op zoek gaat…buiten jezelf. Je bent misschien gaan geloven dat je dit zelf niet kan, of dat je niet weet wat je wilt. Je ziet je eigen waarde nog niet en denkt dat de antwoorden gegeven kunnen worden door andere spirituele ‘goeroes’.

Je zoekt je geluk, verbinding, liefde, bevestiging vaak bij anderen en bent vergeten hoe het is om helemaal op jezelf te mogen vertrouwen. Als ik deze workshop volg, dan…kom ik in verbinding, als ik deze opleiding doe, dan…durf ik in mijn kracht te gaan staan, als ik dit aan mezelf verander, dan…word ik pas echt gelukkig. .enz. enz. Totdat je erachter komt dat je nooit echt helemaal tevreden of gelukkig bent, waardoor je nog meer gaat zoeken.

Totdat je beseft dat je al heel & compleet bent, precies goed bent zoals je bent. Dat je alle antwoorden al in je hebt zitten, en je altijd al in verbinding was met wie je werkelijk was, bent en zal zijn.

Als alle aangeleerde ‘witte leugens’, belemmerende overtuigingen, angsten en trauma’s die je tijdens je leven bent gaan aannemen als waarheid, gediscreeerd zouden worden, zou alleen jij als puur bewustzijn overblijven. Leven vanuit je authentieke Ik, in je kracht, vol zelfvertrouwen, zelfacceptatie, flow en leef je je zielsmissie vanuit je vrouwelijke creatiekracht.

Het is dus niet de bedoeling om jezelf te fiksen, denken dat anderen je kunnen fiksen, jezelf te veranderen, te veroordelen om wie je nu bent. Het is de kunst om jezelf te leren accepteren zoals je nu bent en de oude lagen, verhalen die je bent gaan geloven en die nu in de weg staan om jouw volle potentieel te leven, te herprogrammeren. Los te laten, te discreeeren, om zo jouw volle potentieel te leven. Het verlangen van je zielsmissie te volgen en ook echt te gaan leven, zonder die lagen die over het bewustzijn zijn gaan liggen.

Jij beslist zelf dat het klaar is en dat je stopt met geloven wat je altijd hebt geloofd. Het dient je nu niet meer, het houdt je juist tegen. Stap voor stap zul je voelen dat je hart open gaat, dat je zelf achter het stuur gaat staan en jouw eigen verantwoordelijkheid in je leven gaat nemen.

Dit houdt dus ook in dat je stopt met jezelf te identificeren met je ego bewustzijn, die kritische stemmen in je hoofd gaat herprogrammeren in positieve, helpende gedachten en dat je uit de rol van slachtofferschap stapt.

Je creëert je eigen leven. Jij kan elk moment ‘De’ keuze maken om jouw leven vol te gaan leven.

Tijd om alle shit van je af te schudden, zodat het Goud wat je altijd al was te laten schijnen.

 

 

 

 

 

 

Gerelateerde artikelen