Eͤvͮeͤrͬy leͤvͮeͤl hͪaͣs͛ hͪiͥs͛ oͦwn Dͩeͤvͮiͥl…

𝑨𝒍𝒔 𝒊𝒌 𝒆𝒄𝒉𝒕 𝒆𝒆𝒓𝒍𝒊𝒋𝒌 𝒏𝒂𝒂𝒓 𝒅𝒆 𝒂𝒇𝒈𝒆𝒍𝒐𝒑𝒆𝒏 𝒋𝒂𝒓𝒆𝒏 𝒕𝒆𝒓𝒖𝒈 𝒌𝒊𝒋𝒌 𝒏𝒂𝒂𝒓 𝒎𝒆𝒛𝒆𝒍𝒇, toen ik mijn onderneming ben gestart, ben ik trots op de stappen die ik heb gemaakt.

– In 2018 ben ik uit loondienst gegaan om mijn eigen onderneming te beginnen, zonder te weten wat mijn wat ik precies wilde en kon doen
– Alle kosten en rekeningen alleen heb moeten dragen als alleenstaande moeder met een puberzoon
– Financieel ik tijdelijk erg achteruit gegaan ben, maar ik had een visie en een missie!
– Ik ben verschillende bedrijven gestart en heb daardoor heel veel dingen (over mezelf) geleerd
– Ik heb in mijn leven > 15.000 geïnvesteerd in opleidingen, cursussen en persoonlijke groei
– Heb ik ondanks alle angsten en tegenslagen altijd doorgezet (dit viel vaak echt niet mee)
– Heb ik al zoveel gecreëerd wat ik altijd al wilde (vrijheid, avontuur, tijd voor persoonlijke groei, een liefdevolle relatie, er kunnen zijn voor mijn zoon, mijn zielsmissie leven)
– Heb ik heel veel acties gedaan die ik echt zo spannend vond om te doen en toch heb gedaan
– Heb ik door de tijd die ik had, mijn innerlijke zelf en zielsmissie gevonden
– Heb ik mijn persoonlijke ervaringen, kennis en hoog gevoeligheid kunnen samenvoegen in mijn Instant Healing bedrijf and so much more…

𝑨𝒍𝒍𝒆𝒆𝒏…

𝑨𝒍𝒔 𝒘𝒆 𝒉𝒆𝒕 𝒉𝒆𝒃𝒃𝒆𝒏 𝒐𝒗𝒆𝒓 𝒛𝒊𝒄𝒉𝒕𝒃𝒂𝒂𝒓 𝒛𝒊𝒋𝒏 𝒊𝒏 𝒎𝒊𝒋𝒏 𝒃𝒆𝒅𝒓𝒊𝒋𝒇, dan heb ik nogal wat kansen laten liggen. Kansen die ik het liefst had aangepakt, maar niet durfde. Ik heb mezelf een beetje voor de gek gehouden door te denken dat ik echt wel stappen bleef zetten, alleen als ik nu kijk is dit elke keer maar een klein stukje buiten-  of gewoon zelfs in mijn comfortzone geweest.

𝑰𝒌 𝒃𝒍𝒆𝒆𝒇 𝒗𝒐𝒐𝒓𝒂𝒍 𝒗𝒆𝒊𝒍𝒊𝒈 𝒐𝒑 𝒅𝒆 𝒂𝒄𝒉𝒕𝒆𝒓𝒈𝒓𝒐𝒏𝒅. Werken aan mijn website, cursus hier en daar, brandjes blussen die totaal niet nodig waren om mijn bedrijf te upgraden…dit alles voelde veilig vooral voor mijn ego!

𝑰𝒌 𝒘𝒂𝒔 𝒕𝒐𝒄𝒉 𝒍𝒆𝒌𝒌𝒆𝒓 𝒃𝒆𝒛𝒊𝒈❓ Werken vanuit huis, cliënten die heel tevreden naar huis gingen, tussendoor mijn huishouden doen, afspreken wanneer ik wilde, eigen vrije tijd indelen, altijd thuis voor mijn kind, perfect toch?! Eerlijk…ik deed het meer vanuit hobbyen dan dat ik echt mijn verantwoordelijkheid nam.

𝑾𝒂𝒕 𝒉𝒊𝒆𝒍𝒅 𝒎𝒊𝒋 𝒏𝒐𝒖 𝒆𝒄𝒉𝒕 𝒕𝒆𝒈𝒆𝒏❓

𝑨𝒏𝒈𝒔𝒕𝒈𝒆𝒅𝒂𝒄𝒉𝒕𝒆𝒏 𝒅𝒊𝒆 𝒎𝒆 𝒌𝒍𝒆𝒊𝒏 𝒘𝒊𝒍𝒅𝒆 𝒉𝒐𝒖𝒅𝒆𝒏. Bang om me kwetsbaar op te stellen en er vooruit komen dat ik mezelf ook af en toe tegenkom met hardnekkige overtuigingen. Vooral op het stukje zichtbaar zijn in mijn onderneming.

𝑩𝒖𝒕 𝑰 𝒌𝒏𝒐𝒘, 𝒆𝒗𝒆𝒓𝒚 𝒍𝒆𝒗𝒆𝒍 𝒉𝒂𝒔 𝒂𝒏𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓 𝑫𝒆𝒗𝒊𝒍. Als je wilt groeien en next level wilt gaan, dan is het niet anders dat je de angsten in de ogen kijkt en moedige acties gaat nemen die buiten je comfortzone liggen.

𝑾𝒂𝒏𝒕 𝒊𝒏 𝒅𝒊𝒆 𝒑𝒊𝒋𝒏𝒍𝒊𝒋𝒌𝒆 ‘𝒐𝒏𝒄𝒐𝒎𝒇𝒐𝒓𝒕𝒂𝒃𝒆𝒍𝒆 𝒄𝒐𝒎𝒇𝒐𝒓𝒕𝒛𝒐𝒏𝒆’ 𝒃𝒍𝒊𝒋𝒗𝒆𝒏 𝒊𝒔 𝒑𝒂𝒔 𝒆𝒄𝒉𝒕 𝒑𝒊𝒋𝒏𝒍𝒊𝒋𝒌. Die voelt helemaal niet fijn, die voelt bekrompen, klein en die houdt me ‘schijnveilig’. Uiteindelijk besefte ik dat ik dit had gedaan. En dat is oké, blijkbaar had ik dat nog nodig, maar nu ik mij hiervan bewust ben, kan ik weer verder groeien en stappen nemen.

Ik hoef alleen mijn hart te volgen en te doen wat mij blij maakt, hoe moeilijk kan dat zijn?

𝑰𝒌 𝒗𝒐𝒆𝒍 𝒎𝒊𝒋𝒏 𝒉𝒆𝒍𝒆 𝒍𝒆𝒗𝒆𝒏 𝒂𝒍 𝒆𝒆𝒏 𝒈𝒊𝒈𝒂𝒏𝒕𝒊𝒔𝒄𝒉𝒆 𝒊𝒏𝒏𝒆𝒓𝒍𝒊𝒋𝒌𝒆 𝒅𝒓𝒊𝒗𝒆, een verlangen, een roeping, een missie voor het grotere geheel, een grootsheid, een kracht die ongekend is.

𝑰𝒌 𝒘𝒆𝒆𝒕 𝒅𝒂𝒕 𝒛𝒐𝒗𝒆𝒆𝒍 𝒛𝒆𝒍𝒇𝒃𝒆𝒘𝒖𝒔𝒕𝒆 𝒗𝒓𝒐𝒖𝒘𝒆𝒏 𝒅𝒊𝒕 𝒊𝒏𝒏𝒆𝒓𝒍𝒊𝒋𝒌 𝒗𝒆𝒓𝒍𝒂𝒏𝒈𝒆𝒏 ook voelen en zich door angst voor hun licht, grootsheid en kracht laten tegenhouden.

𝑾𝒆𝒆𝒕 𝒋𝒆 𝒘𝒂𝒕 𝒆𝒓 𝒎𝒐𝒈𝒆𝒍𝒊𝒋𝒌 𝒊𝒔, 𝒛𝒐𝒅𝒓𝒂 𝒘𝒆 𝒅𝒊𝒆 𝒑𝒊𝒋𝒏 𝒆𝒏 𝒂𝒏𝒈𝒔𝒕 𝒈𝒂𝒂𝒏 𝒈𝒆𝒃𝒓𝒖𝒊𝒌𝒆𝒏 om verder te komen in plaats van ons erdoor tegen te laat houden?

We zijn er al, we kunnen het al, het is er al, nu ook echt gaan geloven, want wat je gelooft, is waar!

𝑯𝒆𝒕 𝒆𝒏𝒊𝒈𝒆 𝒘𝒂𝒕 𝒎𝒊𝒋 𝒕𝒆𝒈𝒆𝒏𝒉𝒐𝒖𝒅𝒕 𝒐𝒎 𝒆𝒄𝒉𝒕 𝒗𝒐𝒍𝒖𝒊𝒕 𝒕𝒆 𝒈𝒂𝒂𝒏, 𝒛𝒊𝒋𝒏 𝒎𝒊𝒋𝒏 𝒐𝒗𝒆𝒓𝒕𝒖𝒊𝒈𝒊𝒏𝒈𝒆𝒏 𝒆𝒏 𝒎𝒊𝒋𝒏 𝒆𝒈𝒐 die ik achter het stuur heb gezet. Het mooie van dit verhaal…ik ben ook degene die het ego achter het stuur vandaan kan halen, Yes!

𝑴𝒊𝒋𝒏 𝒐𝒗𝒆𝒓𝒕𝒖𝒊𝒈𝒊𝒏𝒈𝒆𝒏 𝒆𝒏 𝒃𝒍𝒐𝒌𝒌𝒂𝒅𝒆𝒔 𝒉𝒂𝒅𝒅𝒆𝒏 𝒐𝒐𝒌 𝒕𝒆 𝒎𝒂𝒌𝒆𝒏 𝒎𝒆𝒕 ‘marketing en sales’ daar kreeg ik kippenvel van. Ik heb mezelf vergeleken met de andere 1000+ coaches wat mij vaak onzeker maakte, de overkill aan succesvolle business coaches die met ‘hun succesformule’ >10k per maand verdiende en hoe ik dat ook kon doen, maar nog niet lukte. Ik raakte steeds meer bij mezelf vandaan wat ondernemen betreft en voelde me vaak gefrustreerd. Ik moest, dacht ik, dingen doen, die iedereen doet om succesvol te zijn, maar het ging zo tegen mijn gevoel in. Het voelde echt niet kloppend voor mij.

𝑩𝒖𝒊𝒕𝒆𝒏 𝒅𝒆𝒛𝒆 𝒐𝒗𝒆𝒓𝒕𝒖𝒊𝒈𝒊𝒏𝒈𝒆𝒏 𝒗𝒐𝒆𝒍𝒅𝒆 𝒊𝒌 dat ik al jaren aan het ondernemen was vanuit een mannelijke energie, zoals zovelen doen en wat uiteraard niet verkeerd is, maar het past niet meer bij mij, waardoor ik ook heel veel weerstand heb gevoeld om mezelf op die manier zichtbaar te maken.

𝑯𝒐𝒆 𝒛𝒐𝒖 𝒊𝒌 𝒅𝒂𝒏 𝒘𝒆𝒍 𝒈𝒓𝒂𝒂𝒈 𝒎𝒊𝒋𝒏 𝒘𝒂𝒂𝒓𝒅𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍𝒆𝒏 𝒅𝒆𝒍𝒆𝒏, mezelf laten zien en mijn Instant healing praktijk next level krijg. Zodat ik impact kan maken met deze prachtige healingmethode en mijn hooggevoeligheid die snel, liefdevol en effectief werkt.

𝑽𝒂𝒏𝒖𝒊𝒕 𝒎𝒊𝒋𝒏 𝒂𝒖𝒕𝒉𝒆𝒏𝒕𝒊𝒆𝒌𝒆 𝑰𝒌, 𝒗𝒂𝒏𝒖𝒊𝒕 𝒗𝒓𝒐𝒖𝒘𝒆𝒍𝒊𝒋𝒌𝒆 𝒄𝒓𝒆𝒂𝒕𝒊𝒆𝒌𝒓𝒂𝒄𝒉𝒕, vanuit kwetsbaarheid en zachtheid. Vanuit verbinding en inspirerende energieke kracht. Vanuit herkenning en erkenning, vanuit co-creatie en leren van elkaar, elkaars spiegel zijn. Vanuit wat ik geleerd en meegemaakt heb in mijn leven te delen, zodat anderen daar iets aan hebben en niet dezelfde dingen hoeven mee te maken.

𝑽𝒂𝒏𝒖𝒊𝒕 𝒅𝒆 𝒗𝒊𝒔𝒊𝒆 𝒅𝒂𝒕 𝒘𝒆 𝒂𝒍 𝒉𝒆𝒆𝒍 𝒆𝒏 𝒄𝒐𝒎𝒑𝒍𝒆𝒆𝒕 𝒛𝒊𝒋𝒏 en niet gefikst hoeven te worden en zeker niet door een ander. Vanuit verantwoordelijkheid nemen voor je eigen leven en een facilitator te vinden die een healing methode toepast om jouw onderbewustzijn, bewust te maken om zo de oude verhalen en overtuigingen te herprogrammeren om je ware zelf weer te herinneren, zodat je gaat doen wat je altijd al wilde doen for the good of all.

𝑰𝒌 𝒃𝒆𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒊𝒕 𝑩𝒐𝒈𝒂𝒂𝒓𝒅 𝒆𝒏 𝒊𝒌 𝒃𝒆𝒈𝒆𝒍𝒆𝒊𝒅 𝒛𝒆𝒍𝒇𝒃𝒆𝒘𝒖𝒔𝒕𝒆 𝒗𝒓𝒐𝒖𝒘𝒆𝒏 die er helemaal klaar voor zijn de verantwoordelijkheid over hun eigen leven te nemen en hun oude verhaal en overtuigingen willen herprogrammeren in helende, positieve gevoelens en overtuigingen, zodat ze los komen uit een systeem die niet passend meer is en weten dat het nodig is om met hun gave en talenten een liefdevolle wereld te creëren.

𝑰𝒆𝒅𝒆𝒓 𝒐𝒑 𝒉𝒖𝒏 𝒆𝒊𝒈𝒆𝒏 𝒎𝒂𝒏𝒊𝒆𝒓 𝒆𝒏 𝒕𝒆𝒎𝒑𝒐. Je voelt dat je hier bent voor het grotere geheel en dat je niet langer kunt blijven doen wat je deed…er is iets groters in jezelf die zich blijft aandienen en pijn doet als je deze blijft negeren.

And you feel, there is No way back to the old, only forward to the new world!

If you are born in a world you don’t fit in, it’s because you were born to help create a better one

Gerelateerde artikelen