Persoonlijke Groei & Bewustzijn

Hier kun je informatie en uitleg vinden over het onderwerp Persoonlijke groei en het herinneren van jouw oneindige Bewustzijn. De weg van het 'ego bewustzijn', naar 'bewust in wording', naar 'bewust Zijn'. Het leven van jouw authentieke 'Ik' vanuit het pure bewustzijn die je nu al bent. Heel en compleet, in verbinding met de Bron.
  1. Every Level Has is Own Devil
  2. Je bent al Heel & Compleet

Artikelen

Je bent al Heel & Compleet

Stop met zoeken buiten jezelf! Er komt een moment in je leven dat je jezelf gaat afvragen, is dit het nu? Klopt het wel wat ik allemaal zie en aanneem als mijn waarheid? Situaties die vroeger normaal voor je waren en je voor lief nam, voelen niet meer zo kloppend en...

Every Level Has is Own Devil

Eͤvͮeͤrͬy leͤvͮeͤl hͪaͣs͛ hͪiͥs͛ oͦwn Dͩeͤvͮiͥl… 𝑨𝒍𝒔 𝒊𝒌 𝒆𝒄𝒉𝒕 𝒆𝒆𝒓𝒍𝒊𝒋𝒌 𝒏𝒂𝒂𝒓 𝒅𝒆 𝒂𝒇𝒈𝒆𝒍𝒐𝒑𝒆𝒏 𝒋𝒂𝒓𝒆𝒏 𝒕𝒆𝒓𝒖𝒈 𝒌𝒊𝒋𝒌 𝒏𝒂𝒂𝒓 𝒎𝒆𝒛𝒆𝒍𝒇, toen ik mijn onderneming ben gestart, ben ik trots op de stappen die ik heb gemaakt. – In 2018 ben ik uit loondienst gegaan om mijn eigen...