Net toen de rups dacht dat haar leven voorbij was, werd zij een vlinder

Over mij

 

Ik ben zo enthousiast! Het heeft een lange tijd geduurd voordat ik wist wat ik wilde doen in mijn leven. Ik heb de oplossingen altijd buiten mezelf willen vinden, maar al die tijd zat ik op mijn eigen goud.

Ik kwam erachter hoe je zelf creëert en zo kwam ik op het Pad van de Priesteres. Ik voelde dat dit bij mij hoorde. Terug naar de verbinding met mezelf. Door alle lagen van het vrouw zijn heen. Voelen wie je in werkelijkheid bent, je schaduwkanten, je kracht en trauma aankijken, verbinden, herstellen, door angsten gaan en dansen en vooral genieten. Ik voelde hier zo’n resonantie mee.

Van jongs af aan voelde en zag ik meer. Dit maakte mij onzeker. Ik heb dit altijd voor mezelf gehouden, omdat ik dacht dat niemand mij begreep. Maar eigenlijk begreep ik mezelf niet in een maatschappij die snel ging en hard was.

Ik zat als 23-jarige tussen de 60-jarigen en ouder, mezelf te vermaken met Tarot, numerologie en De Etherische Levensboom. Ik hield ervan en was enthousiast over alles wat ik deed op het vlak van persoonlijke groei. Ik kon het alleen niet delen, want ik werd aangekeken met de vraag, waar heb jij het nu weer over?

Ik ben hier altijd mee in conflict geweest. Hoofd en Hart gescheiden. Geen verbinding meer voelen en mijn intuïtie op een heel laag pitje. Daar kon ik niet meer op vertrouwen, dacht ik.

 

 

 

Marit Bogaard

Spiritueel Transformatiecoach

Het vuur in mezelf wilde groter worden en stralen, maar mijn hoofd die zei telkens weer, ‘doe maar normaal, pas je maar gewoon aan’.

Mijn pad bewandelde ik in stilte en alleen. Wat heb ik een verdriet gehad en wat vond ik de ‘normale dingen’ zinloos. Ik keek overal doorheen. Ik heb veel dingen gedaan met tegenzin. En ik was boos, want ik hield mezelf tegen. Een tijd lang gaf ik alles buiten mezelf de schuld. Ik leefde niet mijn volle potentie. Ik negeerde mijn diepste verlangens. Wel ging ik veel naar spirituele workshops en cursussen, dan voelde ik altijd weer waar ik zo naar verlangde, de verbinding. Ik durfde dit nog steeds niet zichtbaar te maken en voor mijn verlangens te kiezen.

Als je iets van jezelf afwijst, doet dat pijn. Ik vind het zonde dat ik mezelf zo lang heb afgewezen. Ik probeerde me aan te passen en dit leidde tot een flinke Burn-Out. Nu ga ik voor mijn grootste verlangen, mijn missie.

Je hebt maar één leven in dit lichaam en je krijgt je gave en talenten niet voor niks mee. Zonde om juist dat deel te verstoppen.

Toen ik mijn man leerde kennen en hij vertelde dat hij dat deel in mij mooi vond, ging ik mij meer open stellen. Dat voelt heerlijk en daar ben ik hem dankbaar voor.

Nu mag ik mijn dankbaarheid en wijsheid doorgeven. Want ik weet al jaren wat mijn missie is, vrouwen empoweren, het oude verhaal loslaten en ze op hun prachtige transformatiereis begeleiden. De aangeleerde overtuigingen, de ‘witte leugens’ op een simpele en effectieve manier loslaten en vervangen door wat voor hun belangrijk is.

10 weetjes over mij

  1. Ik hou van reizen en avontuur
  2. Ik hou van trance, festivals en dansen
  3. Ik ben een Priesteres met een missie
  4. Ik heb 135 verschillende interesses
  5. Ik volg mijn ‘innercalling’
  6. Ik zit soms te veel in mijn hoofd
  7. Ik ben gek op humor en lol maken
  8. Ik ben suikerverslaafde geweest
  9. Ik ben Nederlands kampioen met meidenvoetbal geweest
  10. Ik ben hooggevoelig en één van een Alleengeboren Tweeling ♂

 

ThetaHealing Basic DNA

De kern van deze opleiding is de beoefening van technieken die je in staat stellen levenspatronen te veranderen die op hun plaats worden gehouden door kern-, genetische, historische en zielsovertuigingen, hetzij zelf toegebracht of extern opgelegd. ThetaHealing zorgt ervoor dat oude overtuigingen worden losgelaten en vervangen worden door blijvende  positieve gevoelens.

Womb Healing

Wanneer je als vrouw in je eigen kracht staat, voel je dat je meer bent verbonden met je baarmoeder en dat je meer verbinding voelt met de kosmische baarmoeder en met Moeder Aarde. Je creatiekracht en (seksuele) energie zit in dit gebied. Net als trauma en angst. Hoe meer je in contact staat met deze vrouwelijke energie en hoe meer je heelt, des te meer energie je zult ervaren om te doen wat je echt wilt.

The Womb is not a place to store fear and pain. The Womb is to create and give birth to life!”

Orthomoleculair Voedingsadviseur

Je gezondheid is jouw belangrijkste bezit en dat is iets waar steeds meer mensen zich bewust van worden. Vaak ontbreekt het nog aan kennis over wat nou precies gezond is. Je wilt wel gezonder worden, maar je weet niet goed hoe.

Ik vind een gezond lichaam belangrijk, maar ik kwam er in mijn werk al snel achter dat gezonde gedachten en overtuigingen net zo belangrijk zijn om bepaalde uitdagingen aan te pakken. Mijn passie is om met de kernovertuigingen aan de gang te gaan en erachter te komen waarom de klant bepaalde klachten of overgewicht heeft. Door dit te veranderen lukt het de klant wel om bepaalde gewoonten blijvend te doorbreken en hierdoor stappen te zetten op het gebied van gezondheid en gewicht.

ThetaHealing Advanced DNA

Tijdens deze opleiding heeft er een verdieping plaatsgevonden van wat ik eerder heb geleerd bij de Basis DNA, waardoor readingen en healingen nog sterker zijn geworden. Hierdoor kan het helingsproces tijdens een sessie nog sneller gaan, zodat er meer oude overtuigingen gerecreëerd en losgelaten kunnen worden. 

Burn-Out

Burn-out is een specifieke toestand van emotionele overbelasting. Je kan als je een  burn-out hebt emotioneel uitgeput zijn en een lage dunk van je eigen competenties hebben. Ook zul je je vaak distantiëren van andere mensen. Als je een burn-out hebt voel je je opgebrand. Je kunt geen energie meer vinden om werk te verrichten. Iedere gevraagde actie lijkt er 1 te veel. Een burn-out ontstaat niet in een keer maar is vaak een gevolg van langdurig over je grenzen heengaan. Je doet heel erg je best, maar er komt niets uit. 

Pad van de Priesteres

Een priesteres is een vrouw die kiest om bewust te leven.
Een priesteres is een vrouw die haar eigen heilig pad kiest.
Een priesteres is toegewijd aan het leven in al haar kleuren en tinten.
Een priesteres dient de heilige cirkel van geboorte, leven, dood en wedergeboorte.
Een priesteres is onmisbaar in het ontwaken van onze tijd.
Een priesteres is een vrouw die van het gebaande pad durft te wijken om haar eigen heilige wilde pad te volgen.

Een priesteres weet oude gebruiken en rituelen in te zetten in de moderne wereld.
Een priesteres is een vrouw die kiest om zich te verbinden met tijdloze, levende wijsheid.
Een priesteres kiest ervoor om vastberaden het leven ten diepste te leven. In schaduw en licht
Een priesteres danst het leven, niet om mooi of goed genoeg
gevonden te worden, maar als wilde ongetemde expressie van “dit ben ik!”
Een priesteres, dat ben jij…

Info; Pad van de Priesteres, Margo Awanata 

ThetaHealing Dig Deeper

Tijdens deze opleiding heeft er een verdieping plaatsgevonden van wat ik eerder heb geleerd bij de Advanced DNA, waardoor readingen en healingen nog sterker zijn geworden.

Mijn sessies worden meer vanuit helderheid en inzicht gegeven.
Ik ben nog meer gefocust, zodat de oplossing van het probleem makkelijk en moeiteloos naar boven komt. Na de healing ervaren de klanten een lichtheid en rust. De veranderingen  zijn in de dagen, weken of zelf maanden nog merkbaar. Het kan je leven transformeren.

Kundalini Reiki Master

Kundalini Reiki helpt bij het vrijmaken van de energiekanalen, waardoor de kracht optimaal kan doorstromen. Hierdoor ervaar je veel positieve reacties van je lichaam. Fysiek en mentaal. Zowel de inwijdingen van de kundalini Reiki als de behandelingen zorgen voor balans en opschoning van de chakra’s, een energetische reiniging en een boost van je persoonlijke energie. Kundalini betekent ‘opgerolde kracht’ en deze vorm van reiki werkt en zonder de symbolen, wat bij de originele Usui wel wordt gebruikt. De kundalini reiki werkt met intentie. Ik geef alleen de Kundalini inwijdingen, zodat je zelf ook inwijdingen kan geven. 

Reiki 1, 2 en 3A

Reiki is een universele energie, een zuivere vorm van onvoorwaardelijke liefde of levensenergie. Deze energie stroomt door alles wat leeft, bij een verstoring in die stroom ontstaan er klachten. Door middel van handoplegging kan de Reiki worden doorgegeven en geeft het een diepe ontspanning. Het kan klachten verlichten en weer energie geven.

Psychologie

Mijn interesse in persoonlijke groei begon met de opleiding Psychologie in 2002. 

Ik wilde het brein beter begrijpen en waarom je doet wat je doet. 

Inmiddels werk ik nu met de Instant Healing Methode. Kom erachter wat jou tegenhoudt en transformeer dit, zodat je verder kan in je leven. 

Wil jij je weer verbonden voelen met je innerlijke kracht?

Wacht niet op het perfecte moment, maar pak het moment en maak het perfect