Net toen de rups dacht dat haar leven voorbij was, werd zij een vlinder

Over mij

 

Ik ben zo enthousiast! Het heeft een lange tijd geduurd voordat ik wist wat ik wilde doen in mijn leven. Ik heb de oplossingen altijd buiten mezelf willen vinden, maar al die tijd zat ik op mijn eigen goud.

Ik kwam erachter hoe je zelf creëert en zo kwam ik op het Pad van de Priesteres. Ik voelde dat dit bij mij hoorde. Terug naar de verbinding met mezelf. Door alle lagen van het vrouw zijn heen. Voelen wie je in werkelijkheid bent, je schaduwkanten, je kracht en trauma aankijken, verbinden, herstellen, door angsten gaan en dansen en vooral genieten. Ik voelde hier zo’n resonantie mee.

Van jongs af aan voelde en zag ik meer. Dit maakte mij onzeker. Ik heb dit altijd voor mezelf gehouden, omdat ik dacht dat niemand mij begreep. Maar eigenlijk begreep ik mezelf niet in een maatschappij die snel ging en hard was.

Ik zat als 23-jarige tussen de 60-jarigen en ouder, mezelf te vermaken met Tarot, numerologie en De Etherische Levensboom. Ik hield ervan en was enthousiast over alles wat ik deed op het vlak van persoonlijke groei. Ik kon het alleen niet delen, want ik werd aangekeken met de vraag, waar heb jij het nu weer over?

Ik ben hier altijd mee in conflict geweest. Hoofd en Hart gescheiden. Geen verbinding meer voelen en mijn intuïtie op een heel laag pitje. Daar kon ik niet meer op vertrouwen, dacht ik.

 

 

 

Marit

Bewustzijnscoach

Het vuur in mezelf wilde groter worden en stralen, maar mijn hoofd die zei telkens weer, ‘doe maar normaal, pas je maar gewoon aan’.

Mijn pad bewandelde ik in stilte en alleen. Wat heb ik een verdriet gehad en wat vond ik de ‘normale dingen’ zinloos. Ik keek overal doorheen. Ik heb veel dingen gedaan met tegenzin. En ik was boos, want ik hield mezelf tegen. Een tijd lang gaf ik alles buiten mezelf de schuld. Ik leefde niet mijn volle potentie. Ik negeerde mijn diepste verlangens. Wel ging ik veel naar spirituele workshops en cursussen, dan voelde ik altijd weer waar ik zo naar verlangde, de verbinding. Ik durfde dit nog steeds niet zichtbaar te maken en voor mijn verlangens te kiezen.

Als je iets van jezelf afwijst, doet dat pijn. Ik vind het zonde dat ik mezelf zo lang heb afgewezen. Ik probeerde me aan te passen en dit leidde tot een flinke Burn-Out. Nu ga ik voor mijn grootste verlangen, mijn missie.

Je hebt maar één leven in dit lichaam en je krijgt je gave en talenten niet voor niks mee. Zonde om juist dat deel te verstoppen.

Toen ik mijn man leerde kennen en hij vertelde dat hij dat deel in mij mooi vond, ging ik mij meer open stellen. Dat voelt heerlijk en daar ben ik hem dankbaar voor.

Nu mag ik mijn dankbaarheid en wijsheid doorgeven. Want ik weet al jaren wat mijn missie is, vrouwen empoweren, het oude verhaal loslaten en ze op hun prachtige transformatiereis begeleiden. De aangeleerde overtuigingen, de ‘witte leugens’ op een simpele en effectieve manier loslaten en vervangen door wat voor hun belangrijk is.

10 weetjes over mij

  1. Ik hou van twee mannen, een grote en een kleine ; )
  2. Ik hou van trance festivals en dansen
  3. Ik ben een Priesteres met een missie
  4. Ik heb 135 verschillende interesses
  5. Ik volg mijn ‘innercalling’
  6. Ik zit soms te veel in mijn hoofd
  7. Ik ben gek op humor en lol maken
  8. Ik ben suikerverslaafd geweest
  9. Ik ben Nederlands kampioen met meidenvoetbal geweest
  10. Volgens mijn zoon ben ik gek en grapppig  (ik doe dan vrij normaal vind ik zelf)

 

ThetaHealing Basic DNA

De kern van deze opleiding is de beoefening van technieken die je in staat stellen levenspatronen te veranderen die op hun plaats worden gehouden door kern-, genetische, historische en zielsovertuigingen, hetzij zelf toegebracht of extern opgelegd. ThetaHealing zorgt ervoor dat oude overtuigingen worden losgelaten en vervangen worden door blijvende  positieve gevoelens.

ThetaHealing Advanced DNA

Tijdens deze opleiding heeft er een verdieping plaatsgevonden van wat ik eerder heb geleerd bij de Basis DNA, waardoor readingen en healingen nog sterker zijn geworden. Hierdoor kan het helingsproces tijdens een sessie nog sneller gaan, zodat er meer oude overtuigingen gerecreëerd en losgelaten kunnen worden. 

Reiki 1, 2 en 3A

Reiki is een universele energie, een zuivere vorm van onvoorwaardelijke liefde of levensenergie. Deze energie stroomt door alles wat leeft, bij een verstoring in die stroom ontstaan er klachten. Door middel van handoplegging kan de Reiki worden doorgegeven en geeft het een diepe ontspanning. Het kan klachten verlichten en weer energie geven.

Womb Healing

Wanneer vrouwen in hun eigen kracht staan, is de baarmoeder verbonden met de kosmische baarmoeder en verbonden met moeder Aarde. 

The Womb is not a place to store fear and pain. The Womb is to create and give birth to life!”

Wil jij je weer verbonden voelen met je innerlijke kracht?

Wacht niet op het perfecte moment, maar pak het moment en maak het perfect