Instant Healing Heemstede

Wil jij in 3 maanden magisch & effectief de eerste stap zetten om van jouw zielsmissie, jouw passievolle werk te maken?

Ontdek meer over mijn 3 maanden traject – Stap in je vrouwelijk Leiderschap –

Instant Healing Heemstede

Voel je al langere tijd het verlangen om van je zielsmissie je werk te maken, maar merk je dat je niet verder komt doordat je je oude verhaal maar blijft vertellen en je de aangeleerde overtuigingen en ‘witte leugens’ bent gaan geloven?

Ik ben Marit en ik ben Spiritueel Transformatiecoach. Ik werk vanuit Heemstede. Woon je hier ver vandaan? Geen probleem, online werkt ook perfect.

Ik werk met zelfbewuste vrouwen die weten dat als ze ‘JA’ zeggen tegen hun zielsmissie, hun roeping willen volgen en het oude verhaal durven los te laten, zoveel moois kunnen brengen in een wereld waar dat nu zo hard nodig is. Het is tijd om jouw vrouwelijk leiderschap te pakken en te gaan staan voor wie je werkelijk bent. Jouw licht te laten schijnen, door te kiezen voor jouw passievolle werk.

Kom los uit de grip van jouw belemmerende overtuigingen die aangeleerd zijn door de maatschappij, het schoolsysteem en de opvoeding. Laat los wat jij bent gaan geloven als jouw waarheid. Wie zegt dat jij niet kan of mag kiezen voor jouw passievolle werk, jouw roeping. Ga je dat gevoel nu een stem geven, of blijf je wachten tot je er echt niet meer om heen kunt?

Als je met mij werkt, ga je ervaren hoe gemakkelijk het is om in contact te komen met je onderbewustzijn, oude patronen te transformeren en gevoelens te ervaren die je eerder niet kon voelen. Zodat er ruimte komt om jouw eerste stap te zetten naar jouw passievolle werk.ย 

Trauma’s, angsten en overtuigingen worden bewust gemaakt, waardoor dit geheeld kan worden zonder te blijven hangen in het drama.

De healing is gelijk zichtbaar doordat ik de Ja/Nee methode toe pas. Wil je meer weten hoe deze methode werkt? Vraag via de ‘afspraken’ knop een testconsult of video-uitleg aan.

Bewustzijnscoach Heemstede

Ik ben erg onder de indruk wat Instant healing doet, de methode, de snelheid en het gemak waarmee je via je lichaam de antwoorden krijgt. Het gaat diep tot in de kern, zelfs vorige levens. Wauw, wat heerlijk. Ik hoef anderen niet meer te redden! Ik had een Eed op ‘moeten redden’ en die is nu voltooid. Dit geeft mijn vriendschappen en relaties zo veel meer rust. Prachtig werk en ik vind het heel fijn hoe Marit dit doet, duidelijk, liefdevol, helder, nauwkeurig en erg krachtig.ย 

Malou

Voor we begonnen wist ik niet precies wat ik er van kon verwachten. Tijdens de sessie voelde ik me een beetje onzeker en sceptisch. Na de sessie en de tijd erna ervaarde ik meer rust in mezelf en een bepaalde kracht die ik enorm fijn vind. Marit stelde me tijdens de sessie gerust en dit vond ik prettig. Dank je wel voor deze rust en kracht die ik nu in mezelf ervaar.

Birgit

Ik had van tevoren alvast bedacht wat ik geheeld wilde hebben. Door de vraagtechniek en hooggevoeligheid van Marit kwamen er dingen naar boven, die ik totaal niet had verwacht. Ik zou zelf de oorzaak van die blokkades nooit bedacht hebben en dat terwijl ze in het onderbewustzijn liggen opgeslagen. Na de healing voelde ik mij gelijk lichter en opgelucht. Dezelfde avond moest ik in het donker naar buiten, wat ik voorheen niet durfde. Mijn angst was weg! Wat bijzonder. Ik heb nu meer dingen ondernomen, die ik eerst niet durfde. Ik voel veel meer zelfvertrouwen en ik voel dat de blokkades zijn opgeheven.

T.

Bewust”Zijn”door Instant Healing

๐™•๐™ž๐™š ๐™Ÿ๐™ž๐™Ÿ ๐™Ÿ๐™š๐™ฏ๐™š๐™ก๐™› ๐™ค๐™ซ๐™š๐™ง ๐™š๐™š๐™ฃ ๐™Ÿ๐™–๐™–๐™ง ๐™Ÿ๐™ค๐™ช๐™ฌ ๐™ž๐™™๐™š๐™–๐™ก๐™š ๐™š๐™ฃ ๐™ฅ๐™–๐™จ๐™จ๐™ž๐™š๐™ซ๐™ค๐™ก๐™ก๐™š ๐™ฌ๐™š๐™ง๐™  ๐™ก๐™š๐™ซ๐™š๐™ฃโ“
โœ” Wil je de stap zetten om uit je mindset โ€˜mijn werk is okรฉ,โ€™ te stappen en van jouw roeping je werk te maken?
โœ” Ben je er klaar voor om effectieve tools in handen te krijgen?
โœ” Heb je de moed om โ€˜Jaโ€™ te zeggen tegen je innerlijk verlangens om de eerste stap te zetten naar jouw ideale werk, hobby of passie, ongeacht wat je familie en vrienden ervan vinden?
โœ” Durf je de maatschappelijke verwachtingen achter je te laten en voor jezelf te kiezen?
๐‘ฐ๐’” ๐’‰๐’†๐’• ๐’†๐’†๐’ ๐’—๐’๐’๐’Ž๐’๐’๐’…๐’Š๐’ˆ๐’† ๐‘ฑ๐’‚โ“
๐‘ณ๐’†๐’†๐’” ๐’…๐’‚๐’ ๐’”๐’๐’†๐’ ๐’—๐’†๐’“๐’…๐’†๐’“โ—
Doordat ik mijn โ„Ž๐‘œ๐‘œ๐‘” ๐‘”๐‘’๐‘ฃ๐‘œ๐‘’๐‘™๐‘–๐‘”โ„Ž๐‘’๐‘–๐‘‘ goed ontwikkeld heb, ben ik staat om snel tot ๐‘‘๐‘’ ๐‘˜๐‘’๐‘Ÿ๐‘›๐‘œ๐‘ฃ๐‘’๐‘Ÿ๐‘ก๐‘ข๐‘–๐‘”๐‘–๐‘›๐‘”๐‘’๐‘› te komen. Door mij af te stemmen op ๐‘š๐‘–๐‘—๐‘› โ„Ž๐‘Ž๐‘Ÿ๐‘ก ๐‘’๐‘› ๐‘–๐‘›๐‘ก๐‘ข๐‘–ฬˆ๐‘ก๐‘–๐‘’ krijg ik dat door wat belangrijk is voor ๐‘—๐‘œ๐‘ข๐‘ค ๐‘ก๐‘Ÿ๐‘Ž๐‘›๐‘ ๐‘“๐‘œ๐‘Ÿ๐‘š๐‘Ž๐‘ก๐‘–๐‘’๐‘๐‘Ÿ๐‘œ๐‘๐‘’๐‘ . Ik hoor meer tussen de woorden die je zegt, waardoor de pijnpunten en overtuigingen sneller worden gevonden. Hierdoor zijn de โ„Ž๐‘’๐‘Ž๐‘™๐‘–๐‘›๐‘” ๐‘ ๐‘’๐‘ ๐‘ ๐‘–๐‘’๐‘  erg interessant en boeiend en komen we erachter welke ๐‘’๐‘’๐‘Ÿ๐‘ ๐‘ก๐‘’ ๐‘ ๐‘ก๐‘Ž๐‘ je gaat zetten om ๐‘—๐‘œ๐‘ข๐‘ค ๐‘๐‘Ž๐‘ ๐‘ ๐‘–๐‘’๐‘ฃ๐‘œ๐‘™๐‘™๐‘’ ๐‘ค๐‘’๐‘Ÿ๐‘˜ te gaan doen.
โค Spreekt het je aan om je overtuigingen, (geld) blokkades, traumaโ€™s en angsten die jou tegenhouden om voor je passie te kiezen te her programmeren naar ondersteunende, positieve en activerende programmaโ€™s?
โค Ben je er klaar voor de juiste mindset en zelfverzekerdheid te ontwikkelen, waardoor je de eerste stap gaat zetten naar vreugdevol en passievol werk waar je heel blij van wordt?
๐˜ฟ๐™–๐™ฃ ๐™—๐™š๐™ฃ ๐™Ÿ๐™š ๐™๐™ž๐™š๐™ง ๐™ค๐™ฅ ๐™™๐™š ๐™œ๐™ค๐™š๐™™๐™š ๐™ฅ๐™ก๐™š๐™ โ—
Ik help jou als ๐‘ง๐‘’๐‘™๐‘“๐‘๐‘’๐‘ค๐‘ข๐‘ ๐‘ก๐‘’ ๐‘ฃ๐‘Ÿ๐‘œ๐‘ข๐‘ค, om duidelijk te krijgen welke blokkades jou in de weg zitten om werkelijk voor jouw ๐‘๐‘Ž๐‘ ๐‘ ๐‘–๐‘’๐‘ฃ๐‘œ๐‘™ ๐‘ค๐‘’๐‘Ÿ๐‘˜ te kiezen. Ik doe dit door een transformatie te realiseren d.m.v. 1 op 1 healing/coachingsessies en wekelijkse opdrachten, zodat je de eerste stap naar die passievolle baan of eigen onderneming gaat zetten.
We gaan aan de slag met:
ใƒ„ Hoe jouw ideale leven eruit gaat zien
ใƒ„ Hoe jij je nieuwe verhaal gaat schrijven
ใƒ„ Hoe jij je overtuigingen, angsten en traumaโ€™s transformeert, die jouw passievolle werk in de weg staan
ใƒ„ Hoe je de juiste mindset leert krijgen en behouden
ใƒ„ Hoe je jouw waarde leert zien en daarnaar gaat leven
ใƒ„ Hoe je comfortabel wordt buiten je comfortzone
ใƒ„ Hoe je zelfverzekerd in je vrouwelijk leiderschap stapt
ใƒ„ Hoe je je mooiste leven manifesteert
ใƒ„ Hoe je (geld) blokkades her programmeert die jouw eerste stap naar jouw ideale werk in de weg staan
ใƒ„ Hoe je je eerste stap zet!
๐™’๐™–๐™ฃ๐™ฃ๐™š๐™š๐™ง ๐™Ÿ๐™š ๐™ซ๐™ค๐™š๐™ก๐™ฉ ๐™™๐™ž๐™ฉ ๐™ž๐™จ ๐™ซ๐™ค๐™ค๐™ง ๐™ข๐™ž๐™Ÿ, ๐™™๐™–๐™ฃ ๐™œ๐™–๐™–๐™ฃ ๐™ฌ๐™š ๐™—๐™ค๐™ซ๐™š๐™ฃ๐™จ๐™ฉ๐™–๐™–๐™ฃ๐™™๐™š ๐™จ๐™ฉ๐™–๐™ฅ๐™ฅ๐™š๐™ฃ ๐™ž๐™ฃ 3 ๐™ข๐™–๐™–๐™ฃ๐™™๐™š๐™ฃ ๐™ฉ๐™ž๐™Ÿ๐™™ ๐™จ๐™–๐™ข๐™š๐™ฃ ๐™ง๐™š๐™–๐™ก๐™ž๐™จ๐™š๐™ง๐™š๐™ฃ.
โค 1-op-1 videocalls of live healing-coaching sessies
โค Wekelijkse modules met opdrachten per e-mail
โค Onbeperkte feedback via Messenger tussen de sessies door voor alle eventuele vragen die je hebt
๐•„๐•š๐•›๐•Ÿ ๐•ž๐•š๐•ค๐•ค๐•š๐•– is om jou tijdens het traject te laten inzien welk ๐‘”๐‘œ๐‘ข๐‘‘ je bij je draagt. Door de belemmerende overtuigingen en angsten te herschrijven en ๐‘๐‘œ๐‘ ๐‘–๐‘ก๐‘–๐‘’๐‘ฃ๐‘’ ๐‘”๐‘’๐‘ฃ๐‘œ๐‘’๐‘™๐‘’๐‘›๐‘  te activeren, ga je ervaren hoe makkelijk het wordt om in ๐‘—๐‘’ ๐‘ฃ๐‘Ÿ๐‘œ๐‘ข๐‘ค๐‘’๐‘™๐‘–๐‘—๐‘˜ ๐‘™๐‘’๐‘–๐‘‘๐‘’๐‘Ÿ๐‘ ๐‘โ„Ž๐‘Ž๐‘ te stappen en te ๐‘˜๐‘–๐‘’๐‘ง๐‘’๐‘› voor jouw passievolle werk. Van โ€˜๐‘œ๐‘˜๐‘’ฬโ€™ werk naar je โ€˜๐‘Œ๐ธ๐ด๐ปโ€™ werk. ๐ป๐‘’๐‘™๐‘’๐‘š๐‘Ž๐‘Ž๐‘™ ๐‘Ž๐‘“๐‘”๐‘’๐‘ ๐‘ก๐‘’๐‘š๐‘‘ ๐‘œ๐‘ ๐‘—๐‘œ๐‘ข๐‘ค ๐‘ค๐‘’๐‘›๐‘ ๐‘’๐‘› ๐‘’๐‘› ๐‘–๐‘›๐‘›๐‘’๐‘Ÿ๐‘™๐‘–๐‘—๐‘˜ ๐‘ฃ๐‘’๐‘Ÿ๐‘™๐‘Ž๐‘›๐‘”๐‘’๐‘›.
๐Ÿ‘ โ€˜Mijn klanten zeggen dat de 1-op-1 sessies het effectiefst en waardevol zijn, doordat het โ€˜oude verhaalโ€™ wat is aangeleerd vanuit de jeugd, instant losgelaten wordt. Hier ben ik het helemaal mee eens. Doordat ik door de woorden heen luister en me intuรฏtief afstem, kom ik snel tot de kernovertuiging, waardoor we veel โ€˜shitโ€™ in 1 ยฝ opruimen. Hierdoor ontstaat direct ruimte voor een positieve mindset bij de klant.โ€™ ๐Ÿ‘
๐˜๐˜ฌ ๐˜จ๐˜ข๐˜ณ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฏ๐˜ข ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ต ๐˜ต๐˜ณ๐˜ข๐˜ซ๐˜ฆ๐˜ค๐˜ต ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฑ๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ญ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฎ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ซ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ธ (๐˜ด๐˜ฑ๐˜ช๐˜ณ๐˜ช๐˜ต๐˜ถ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ) ๐˜ท๐˜ข๐˜ข๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ช๐˜จ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ, ๐˜ซ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ธ ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ด๐˜ด๐˜ช๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฌ๐˜ต ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ซ๐˜ช๐˜ซ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ต๐˜ข๐˜ฑ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฃ๐˜ต ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ต.

Instant Healing Heemstede

“Laten we samen de wereld mooier maken door onszelf te herinneren dat we al heel en compleet zijn”ย 

 

 

Prijzen Instant Healing Heemstede

 

Marit - Spiritueel Transformatiecoach

Jhr. Mr. J. Loudonstraat 3
2104XD Heemstede, Noord Holland
Nederland
Telefoon: 0650488196
E-mail: info@instanthealing.nl
URL: https://instanthealing.nl/
Kamer-van-Koophandelnummer: 72225343
Prijsindicatie: $$$
Maandag9:00 - 17:00
Dinsdag9:00 - 17:00
Woensdag9:00 - 17:00
Donderdag9:00 - 17:00
Vrijdag9:00 - 17:00
Zaterdag9:00 - 17:00
Zondag9:00 - 17:00

Instant Healing Heemstede

Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor een Instant Healing Traject of oriรซnterende sessie.ย 

Elk onderwerp is bespreekbaar en mogelijk geschikt voor een Instant Healing traject.

Onderstaand een paar voorbeelden:
* Afvallen/emotie-eten/eetproblemen
* Alleengeboren Tweeling
* Rouw/schuldgevoel/verlies
* Persoonlijke groei/vorige levens/familiekarma
Zit jouw onderwerp er niet bij of wil je meer weten wat de mogelijkheden zijn? Vul dan het formulier in.ย 

7 + 13 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.