Instant Healing Heemstede

Wil jij in 3 maanden magisch & effectief de eerste stap zetten om van jouw zielsmissie, jouw passievolle werk te maken?

Ontdek meer over mijn 3 maanden traject – Stap in je vrouwelijk Leiderschap –

Instant Healing Heemstede

Voel je al langere tijd het verlangen om van je zielsmissie je werk te maken, maar merk je dat je niet verder komt doordat je je oude verhaal maar blijft vertellen en je de aangeleerde overtuigingen en ‘witte leugens’ bent gaan geloven?

Ik ben Marit en ik ben Spiritueel Transformatiecoach. Ik werk vanuit Heemstede. Woon je hier ver vandaan? Geen probleem, online werkt ook perfect.

Ik werk met zelfbewuste vrouwen die weten dat als ze ‘JA’ zeggen tegen hun zielsmissie, hun roeping willen volgen en het oude verhaal durven los te laten, zoveel moois kunnen brengen in een wereld waar dat nu zo hard nodig is. Het is tijd om jouw vrouwelijk leiderschap te pakken en te gaan staan voor wie je werkelijk bent. Jouw licht te laten schijnen, door te kiezen voor jouw passievolle werk.

Kom los uit de grip van jouw belemmerende overtuigingen die aangeleerd zijn door de maatschappij, het schoolsysteem en de opvoeding. Laat los wat jij bent gaan geloven als jouw waarheid. Wie zegt dat jij niet kan of mag kiezen voor jouw passievolle werk, jouw roeping. Ga je dat gevoel nu een stem geven, of blijf je wachten tot je er echt niet meer om heen kunt?

Als je met mij werkt, ga je ervaren hoe gemakkelijk het is om in contact te komen met je onderbewustzijn, oude patronen te transformeren en gevoelens te ervaren die je eerder niet kon voelen. Zodat er ruimte komt om jouw eerste stap te zetten naar jouw passievolle werk. 

Trauma’s, angsten en overtuigingen worden bewust gemaakt, waardoor dit geheeld kan worden zonder te blijven hangen in het drama.

De healing is gelijk zichtbaar doordat ik de Ja/Nee methode toe pas. Wil je meer weten hoe deze methode werkt? Vraag via de ‘afspraken’ knop een testconsult of video-uitleg aan.

Over Mij

Ik ben erg onder de indruk wat Instant healing doet, de methode, de snelheid en het gemak waarmee je via je lichaam de antwoorden krijgt. Het gaat diep tot in de kern, zelfs vorige levens. Wauw, wat heerlijk. Ik hoef anderen niet meer te redden! Ik had een Eed op ‘moeten redden’ en die is nu voltooid. Dit geeft mijn vriendschappen en relaties zo veel meer rust. Prachtig werk en ik vind het heel fijn hoe Marit dit doet, duidelijk, liefdevol, helder, nauwkeurig en erg krachtig. 

Malou

Ik heb door Marit een House clearing laten doen. Ze is warm en toegankelijk en weet waar ze het over heeft. In mijn huis voelde ik veel druk en negatieve waarneming. Soms een zwarte wolk boven mij. Er is veel gebeurd in mijn huis. Ik woonde er al zelf. De energieën waren van buiten af gekomen. Mede door de verslaving van mijn partner waren er entiteiten met hem binnen gekomen. Ze heeft het huis gereinigd. Inclusief onszelf. Ik voelde vrij snel meer lucht en ruimte en mijn partner is inmiddels een tijd clean. De ruimte en reinheid heeft er voor gezorgd dat wij weer vrij waren om goede beslissingen te nemen. Het huis is nog steeds warm en vol positieve energie. Marit nam zelfs onze 2e-hands spullen mee in de schoonmaak die ook een negatieve lading hadden. Echt een aanrader. 

Rachel

Houseclearing Healing Sessie

Voor we begonnen wist ik niet precies wat ik er van kon verwachten. Tijdens de sessie voelde ik me een beetje onzeker en sceptisch. Na de sessie en de tijd erna ervaarde ik meer rust in mezelf en een bepaalde kracht die ik enorm fijn vind. Marit stelde me tijdens de sessie gerust en dit vond ik prettig. Dank je wel voor deze rust en kracht die ik nu in mezelf ervaar.

Birgit

Ik heb een House clearing gehad van Marit voor in mijn BnB woningen. In de tijd toen er corona was, had ik veel overlast van negatieve mensen die stiekem feesten gaven en drugs gebruikten in mijn BnB. Mijn huizen voelde zwaar, alsof er negatieve donkere energieën hingen. Het huis trok ook alleen maar verkeerde mensen aan. Na de house clearing voelde alles weer lichter, zuiver en fijn. Wat me opviel, is dat er gelijk andere fijn gestemde gasten kwamen die mijn huis met respect behandelden. Marit gaf aan dat er een vloek op beide huizen zat. Dit heeft ze weggehaald. Ik was verrast van resultaat en hoe een zuivere energie ook de juiste mensen aantrekt. 

Jim

Houseclearing Healing Sessie

Ik had er even de tijd voor nodig om onze healing sessie te laten landen. Nu er een tijd overheen is gegaan, heb ik door dat ik toen heel veel over mezelf heb geleerd. Daardoor zijn de trauma’s waar we het over gehad hebben, naar de achtergrond gegaan. Ik voel mij veel lichter, terwijl ik in een hectische periode zit met een verbouwing en een nieuwe baan. Dank je wel!

Marlon

Ik liet mijn geluksgevoel afhangen van of er contact was met een man in mijn leven, waardoor ik niet de beste keuzes maakte. Na de sessie met Marit heb ik iets af kunnen sluiten wat mij op de langere termijn niet gelukkig ging maken. Is sta weer open en dit heeft al mooie momenten met mezelf gebracht. Ik kan mijn vinger er niet op leggen, maar ik merk veranderingen en rust in mij na de sessie. Dank je wel Marit 

Suzan

Bewust”Zijn”door Instant Healing

𝙕𝙞𝙚 𝙟𝙞𝙟 𝙟𝙚𝙯𝙚𝙡𝙛 𝙤𝙫𝙚𝙧 𝙚𝙚𝙣 𝙟𝙖𝙖𝙧 𝙟𝙤𝙪𝙬 𝙞𝙙𝙚𝙖𝙡𝙚 𝙚𝙣 𝙥𝙖𝙨𝙨𝙞𝙚𝙫𝙤𝙡𝙡𝙚 𝙬𝙚𝙧𝙠 𝙡𝙚𝙫𝙚𝙣❓
✔ Wil je de stap zetten om uit je mindset ‘mijn werk is oké,’ te stappen en van jouw roeping je werk te maken?
✔ Ben je er klaar voor om effectieve tools in handen te krijgen?
✔ Heb je de moed om ‘Ja’ te zeggen tegen je innerlijk verlangens om de eerste stap te zetten naar jouw ideale werk, hobby of passie, ongeacht wat je familie en vrienden ervan vinden?
✔ Durf je de maatschappelijke verwachtingen achter je te laten en voor jezelf te kiezen?
𝑰𝒔 𝒉𝒆𝒕 𝒆𝒆𝒏 𝒗𝒐𝒍𝒎𝒐𝒏𝒅𝒊𝒈𝒆 𝑱𝒂❓
𝑳𝒆𝒆𝒔 𝒅𝒂𝒏 𝒔𝒏𝒆𝒍 𝒗𝒆𝒓𝒅𝒆𝒓❗
Doordat ik mijn ℎ𝑜𝑜𝑔 𝑔𝑒𝑣𝑜𝑒𝑙𝑖𝑔ℎ𝑒𝑖𝑑 goed ontwikkeld heb, ben ik staat om snel tot 𝑑𝑒 𝑘𝑒𝑟𝑛𝑜𝑣𝑒𝑟𝑡𝑢𝑖𝑔𝑖𝑛𝑔𝑒𝑛 te komen. Door mij af te stemmen op 𝑚𝑖𝑗𝑛 ℎ𝑎𝑟𝑡 𝑒𝑛 𝑖𝑛𝑡𝑢𝑖̈𝑡𝑖𝑒 krijg ik dat door wat belangrijk is voor 𝑗𝑜𝑢𝑤 𝑡𝑟𝑎𝑛𝑠𝑓𝑜𝑟𝑚𝑎𝑡𝑖𝑒𝑝𝑟𝑜𝑐𝑒𝑠. Ik hoor meer tussen de woorden die je zegt, waardoor de pijnpunten en overtuigingen sneller worden gevonden. Hierdoor zijn de ℎ𝑒𝑎𝑙𝑖𝑛𝑔 𝑠𝑒𝑠𝑠𝑖𝑒𝑠 erg interessant en boeiend en komen we erachter welke 𝑒𝑒𝑟𝑠𝑡𝑒 𝑠𝑡𝑎𝑝 je gaat zetten om 𝑗𝑜𝑢𝑤 𝑝𝑎𝑠𝑠𝑖𝑒𝑣𝑜𝑙𝑙𝑒 𝑤𝑒𝑟𝑘 te gaan doen.
❤ Spreekt het je aan om je overtuigingen, (geld) blokkades, trauma’s en angsten die jou tegenhouden om voor je passie te kiezen te her programmeren naar ondersteunende, positieve en activerende programma’s?
❤ Ben je er klaar voor de juiste mindset en zelfverzekerdheid te ontwikkelen, waardoor je de eerste stap gaat zetten naar vreugdevol en passievol werk waar je heel blij van wordt?
𝘿𝙖𝙣 𝙗𝙚𝙣 𝙟𝙚 𝙝𝙞𝙚𝙧 𝙤𝙥 𝙙𝙚 𝙜𝙤𝙚𝙙𝙚 𝙥𝙡𝙚𝙠❗
Ik help jou als 𝑧𝑒𝑙𝑓𝑏𝑒𝑤𝑢𝑠𝑡𝑒 𝑣𝑟𝑜𝑢𝑤, om duidelijk te krijgen welke blokkades jou in de weg zitten om werkelijk voor jouw 𝑝𝑎𝑠𝑠𝑖𝑒𝑣𝑜𝑙 𝑤𝑒𝑟𝑘 te kiezen. Ik doe dit door een transformatie te realiseren d.m.v. 1 op 1 healing/coachingsessies en wekelijkse opdrachten, zodat je de eerste stap naar die passievolle baan of eigen onderneming gaat zetten.
We gaan aan de slag met:
ツ Hoe jouw ideale leven eruit gaat zien
ツ Hoe jij je nieuwe verhaal gaat schrijven
ツ Hoe jij je overtuigingen, angsten en trauma’s transformeert, die jouw passievolle werk in de weg staan
ツ Hoe je de juiste mindset leert krijgen en behouden
ツ Hoe je jouw waarde leert zien en daarnaar gaat leven
ツ Hoe je comfortabel wordt buiten je comfortzone
ツ Hoe je zelfverzekerd in je vrouwelijk leiderschap stapt
ツ Hoe je je mooiste leven manifesteert
ツ Hoe je (geld) blokkades her programmeert die jouw eerste stap naar jouw ideale werk in de weg staan
ツ Hoe je je eerste stap zet!
𝙒𝙖𝙣𝙣𝙚𝙚𝙧 𝙟𝙚 𝙫𝙤𝙚𝙡𝙩 𝙙𝙞𝙩 𝙞𝙨 𝙫𝙤𝙤𝙧 𝙢𝙞𝙟, 𝙙𝙖𝙣 𝙜𝙖𝙖𝙣 𝙬𝙚 𝙗𝙤𝙫𝙚𝙣𝙨𝙩𝙖𝙖𝙣𝙙𝙚 𝙨𝙩𝙖𝙥𝙥𝙚𝙣 𝙞𝙣 3 𝙢𝙖𝙖𝙣𝙙𝙚𝙣 𝙩𝙞𝙟𝙙 𝙨𝙖𝙢𝙚𝙣 𝙧𝙚𝙖𝙡𝙞𝙨𝙚𝙧𝙚𝙣.
❤ 1-op-1 videocalls of live healing-coaching sessies
❤ Wekelijkse modules met opdrachten per e-mail
❤ Onbeperkte feedback via Messenger tussen de sessies door voor alle eventuele vragen die je hebt
𝕄𝕚𝕛𝕟 𝕞𝕚𝕤𝕤𝕚𝕖 is om jou tijdens het traject te laten inzien welk 𝑔𝑜𝑢𝑑 je bij je draagt. Door de belemmerende overtuigingen en angsten te herschrijven en 𝑝𝑜𝑠𝑖𝑡𝑖𝑒𝑣𝑒 𝑔𝑒𝑣𝑜𝑒𝑙𝑒𝑛𝑠 te activeren, ga je ervaren hoe makkelijk het wordt om in 𝑗𝑒 𝑣𝑟𝑜𝑢𝑤𝑒𝑙𝑖𝑗𝑘 𝑙𝑒𝑖𝑑𝑒𝑟𝑠𝑐ℎ𝑎𝑝 te stappen en te 𝑘𝑖𝑒𝑧𝑒𝑛 voor jouw passievolle werk. Van ‘𝑜𝑘𝑒́’ werk naar je ‘𝑌𝐸𝐴𝐻’ werk. 𝐻𝑒𝑙𝑒𝑚𝑎𝑎𝑙 𝑎𝑓𝑔𝑒𝑠𝑡𝑒𝑚𝑑 𝑜𝑝 𝑗𝑜𝑢𝑤 𝑤𝑒𝑛𝑠𝑒𝑛 𝑒𝑛 𝑖𝑛𝑛𝑒𝑟𝑙𝑖𝑗𝑘 𝑣𝑒𝑟𝑙𝑎𝑛𝑔𝑒𝑛.
👍 ‘Mijn klanten zeggen dat de 1-op-1 sessies het effectiefst en waardevol zijn, doordat het ‘oude verhaal’ wat is aangeleerd vanuit de jeugd, instant losgelaten wordt. Hier ben ik het helemaal mee eens. Doordat ik door de woorden heen luister en me intuïtief afstem, kom ik snel tot de kernovertuiging, waardoor we veel ‘shit’ in 1 ½ opruimen. Hierdoor ontstaat direct ruimte voor een positieve mindset bij de klant.’ 👍
𝘐𝘬 𝘨𝘢𝘳𝘢𝘯𝘥𝘦𝘦𝘳 𝘫𝘦 𝘥𝘢𝘵 𝘫𝘦 𝘯𝘢 𝘥𝘪𝘵 𝘵𝘳𝘢𝘫𝘦𝘤𝘵 𝘫𝘦 𝘥𝘪𝘦𝘱𝘦 𝘷𝘦𝘳𝘭𝘢𝘯𝘨𝘦𝘯 𝘰𝘮 𝘷𝘢𝘯 𝘫𝘰𝘶𝘸 (𝘴𝘱𝘪𝘳𝘪𝘵𝘶𝘦𝘭𝘦) 𝘷𝘢𝘢𝘳𝘥𝘪𝘨𝘩𝘦𝘥𝘦𝘯, 𝘫𝘰𝘶𝘸 𝘱𝘢𝘴𝘴𝘪𝘦𝘷𝘰𝘭𝘭𝘦 𝘸𝘦𝘳𝘬𝘵 𝘵𝘦 𝘮𝘢𝘬𝘦𝘯 𝘦𝘯 𝘫𝘪𝘫 𝘥𝘦 𝘦𝘦𝘳𝘴𝘵𝘦 𝘴𝘵𝘢𝘱 𝘩𝘦𝘣𝘵 𝘨𝘦𝘻𝘦𝘵.

Instant Healing Heemstede

“Laten we samen de wereld mooier maken door onszelf te herinneren dat we al heel en compleet zijn” 

 

 

Prijzen Instant Healing Heemstede

 

Marit - Spiritueel Transformatiecoach

Jhr. Mr. J. Loudonstraat 3
2104XD Heemstede, Noord Holland
Nederland
Telefoon: 0650488196
E-mail: info@instanthealing.nl
URL: https://instanthealing.nl/
Kamer-van-Koophandelnummer: 72225343
Prijsindicatie: $$$
Maandag09:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 17:00
Zaterdag09:00 - 17:00
Zondag09:00 - 17:00

Instant Healing Heemstede

Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor een Instant Healing Traject of oriënterende sessie. 

Elk onderwerp is bespreekbaar en mogelijk geschikt voor een Instant Healing traject.

Onderstaand een paar voorbeelden:
* Afvallen/emotie-eten/eetproblemen
* Alleengeboren Tweeling
* Rouw/schuldgevoel/verlies
* Persoonlijke groei/vorige levens/familiekarma
Zit jouw onderwerp er niet bij of wil je meer weten wat de mogelijkheden zijn? Vul dan het formulier in. 

10 + 15 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.