KUNDALINI REIKI

 

‘Je voelt de reiki-energie via je handen naar de ander stromen,

je volgt je handen intuïtief naar de chakra’s die aandacht en energie nodig hebben, je laat je leiden door de hoge zuivere Bronenergie, die de verbinding hersteld tussen het energetische lichaam en behoeften van de ontvanger.’

 

Heling is daar.’

 

Jij als Kundalini Reiki Master kunt daar getuige van zijn.

Ja, ik wil Kundalini Reiki Master worden

Jouw tijd is Nu!

Je voelt al een tijd het verlangen om jouw fijne energie uit te dragen. Je hebt iets te geven, te delen. De tintelingen zijn voelbaar door je hele lichaam. Je wilt de energie door je handen laten stromen om anderen te begeleiden tijdens hun healing.

Het kan zijn dat je je wilt verdiepen in je vakgebied. Een meerwaarde wilt geven in je praktijk. 

Misschien wil je graag je kinderen, familieleden of zelfs je huisdieren behandelen. Dit kan allemaal met deze prachtige Kundalini Reiki Master Cursus.

 

Kundalini Reiki inwijding 1

Tijdens de eerste afstemming ervaar je het openen van de helende kanalen om het kanaliseren van Reiki-energie mogelijk te maken. Tegelijkertijd word je voorbereid op het ontwaken van de Kundalini in Kundalini Reiki 2.

Tijdens deze fase worden de kroon-, hart en handchakra geopend en versterkt. Het hartchakra wordt vergroot met energie.

Je leert hoe je een complete Kundalini Reiki behandeling kunt uitvoeren en hoe je op afstand helende energie kunt sturen.

Kundalini Reiki inwijding 2

De eerdere afstemmingen worden opnieuw versterkt. De Keel, Zonnevlecht, Hart- en Wortelchakra worden geopend.

Het Kundalini vuur is verder versterkt en reikt omhoog en laat vanuit de kruinchakra een volledige opkomst van Kundalini plaatsvinden.

Tijdens Kundalini Reiki 2 worden de Reiki-kanalen nog meer versterkt. Het Kundalini ontwaken, waar het belangrijkste energiekanaal zachtjes opent en het Kundalini vuur laat landen, bereikt het Solar Plexuschakra. 

Voor de inwijding doe je een korte test en na de inwijding doe je hetzelfde. Dit is om te voelen of je al verschil opmerkt qua energie.

Het bereidt zich voor op de volledige Kundalini opkomst in Kundalini Reiki 3.

Je leert een specifieke meditatie waarmee je voor een korte tijd de kracht van de vlam in het Kundalini vuur in jezelf kunt vergroten. De meditatie helpt bij het zuiveren/reinigen van je lichaam, geest en energiestromen (energieveld en chakra’s).

De meditatie duurt ongeveer 5 minuten en helpt de Kundalini Reiki energie krachtiger te worden en te vergroten. Er vindt een reiniging plaats en het volledige energiesysteem van de chakra’s verlicht.

Kundalini Reiki inwijding 3

De eerdere afstemmingen worden versterkt en de Keel-, Zonnevlecht-, Hart- en Wortelchakra’s worden geopend.

Het Kundalini vuur wordt versterkt en reikt omhoog waar vanuit het Kruinchakra de volledige opkomst van de Kundalini plaatsvindt. Blokkades in de chakra’s worden verwijderd en het lichaam wordt voorbereid op de volledige kundalini ontwaking die plaatsvindt met de Goddelijke Blauwdruk van de Ziel. 

Kundalini Reiki 3 bevat ook extra booster afstemmingen, zoals:

Balans Reiki, Geboorte Trauma Reiki, Locatie Reiki, Vorig Leven Reiki, DNA Reiki, Kristal Reiki en Diamant Reiki

Je ontvangt een Certificaat en je kunt nu KR-behandelingen geven en als Kundalini Reiki Master anderen inwijden tot KR Master.

‘I AM SENDING YOU HEALING ENERGY RIGHT NOW, FOR EVERY AREA OF YOUR LIFE’

Wat betekent Kundalini Reiki?

Het woord kundalini betekent “de opgerolde kracht”. Het verwijst naar een spiraalvormig (opgerold) energiekanaal in het energetische lichaam aan de onderkant van de ruggengraat. De locatie komt overeen met de stuit- of wortelchakra. De kundalini energie stroomt vanaf dit eerste chakra omhoog naar de kruin. Kundalini is een woord uit het Sanskriet en betekent letterlijk ‘opgerolde’ Oerkracht.

Reiki is een Japans woord. Het duidt de Universele (Rei) levensenergie aan (Ki), die alles wat leeft in stand houdt. De Ki energie bevindt zich drie vingers onder je navel. Het is ook de naam van de geneeswijze die erop is gericht de Ki energie in een mensenlichaam in balans brengen.

ZIJ GINGEN JE VOOR

Ik beveel niet alleen de Kundalini Reiki behandeling van Marit ten zeerste aan, maar ook haar als begeleider op je pad naar Kundalini Reiki Master.
Marit is een warm persoon die stevig geworteld is in het hier-en-nu, wat prettig is bij dit soort spirituele zaken.
Carmen

Ik heb bij Marit mijn Kundalini Reiki Master inwijdingen gehad. Super blij dat ik nu ook mijn Certificaat heb en ik deze energie kan gebruiken tijdens mijn behandelingen in mijn praktijk. Marit is zeer toegewijd en legt alles duidelijk uit. Ze begeleidt je op een professionele warme manier.

Bianca

Ik heb nu 3 keer een Kundalini Reiki behandeling gedaan bij Marit. Na de behandeling voelde ik mij zeer ontspannen, krachtiger en helderder. Kleuren lijken feller, alsof je een wazige bril hebt afgezet. Heel fijn. Zelf geef ik ook veel in mijn werk en dan is het heel fijn om weer helemaal op te laden. Door de fijne energie die Marit uitstraalt voel je je gelijk op je gemak, waardoor ik mij compleet kon ontspannen.

Louise

Kundalini Reiki Master Cursus

→ Inwijding 1
→ Inwijding 2
→ Inwijding 3
→ Certificaat
→ Naslagwerk voor jezelf

Het betreft 3 sessies van een uur met minimaal 2 weken tussen de inwijdingen, zo heb je voldoende tijd om zelf thuis te oefenen.

Deze cursus is individueel (1 op 1) en op locatie in Heemstede

Op verzoek kunnen we in het Groenendaals bos te Heemstede, de 2e en/of 3e inwijding buiten in de natuur doen. (uiteraard als het weer het toelaat)

Voel je dat er belemmerende overtuigingen in de weg zitten om volmondig JA te zeggen tegen jezelf en het openen van oneindige energie en mogelijkheden, dan is het mogelijk om eerst een Instant Healing sessie te boeken.

Normaal betaal je 125, – per instant healing sessie, maar als pakket met de Kundalini Reiki Master cursus betaal je voor de Instant Healing sessie maar 70,-

* Deze korting geldt alleen als je dit samen boekt met de kundalini reiki master cursus

€ 230,-

€ 300,-

Wat kun je met Kundalini Reiki?

→ Jezelf een Reiki behandeling geven

→ Hands on en op afstand behandelingen geven aan andere personen, dieren en planten

→ Het kan pijn verlichten, tekorten opvullen, je lichaam een boost geven, zowel lichamelijk als mentaal

→ De chakra’s herstellen en in balans brengen

→ Ondersteuning en verlichting geven op gevoelens en emoties

→ Huizen energetisch reinigen en negatieve energie verwijderen

→ Blokkades opheffen die in de loop van je leven zijn ontstaan (trauma, angsten, overtuigingen)

→ Bewustwording, energie dat doorstroomt, helderder in je hoofd, spiritueel ‘wakker’ worden

→ Reiki Healing op Balans, Geboorte Trauma, Locatie Reiki, Vorige Levens, DNA, Kristal en Diamant Reiki behandelingen geven

 

Kundalini geeft je:

→  de moed om te genezen

→ inzicht in wat je wilt bereiken

→ de moed om door te zetten wat je wilt bereiken

→ geeft flexibiliteit om je eigen weg te gaan

“ALS JE DICHT BIJ JEZELF BLIJFT WEET JE WAT JE WAARD BENT”

Het verschil tussen de traditionele Reiki en Kundalini Reiki

De energie voelt hetzelfde, maar Kundalini Reiki werkt vooral in op je Chakra’s en het kanaal dat door de ruggengraat loopt. Van je stuit tot je kruin.

Met traditionele reiki werk je met energiewerk gericht op handoplegging en handposities over het hele lichaam.

Kundalini Reiki kent eigenlijk maar één handpositie, maar met de basiskennis van reiki kun je wel iets beter inspelen op de persoonlijke behoefte en lichamelijke constitutie van zowel jezelf als anderen. (Ik leer je tijdens de KRM-cursus ook een paar basis handopleggingen vanuit de traditionele Reiki)

Kundalini Reiki geeft je persoonlijke energie die de Kundalini energie op gang brengt, bij een enkel persoon kan dit intens aanvoelen.

Wanneer Kundalini energie door je lichaam beweegt, transformeert je bewustzijn.

Traditionele Reiki geeft nooit meer meer dan je zelf aan kan. De inzichten en emoties kunnen enerverend zijn.

Voordelen van Kundalini Reiki:

  • werkt zonder symbolen
  • werkt zonder ingewikkelde handposities
  • werkt zonder lastige procedures
  • werkt zonder hoge kosten

Kundalini Reiki is een geëvalueerde vorm van de traditionele Reiki.

“Het leven ontvouwt zich op zoveel verschillende manieren wanneer jouw energie ontwaakt.”

Staat je vraag hier bij?

Is Kundalini Reiki geschikt voor iedereen?

We raden de Kundalini Reiki cursus af, als je in een heftige levensfase zit of als je last hebt van psychische aandoeningen/problematiek.

Kan iedereen Kundalini Reiki leren?

Ja, zeker! Je hebt de traditionele reiki niet eerst nodig, om de kundalini reiki master te volgen. Het is wel fijn als je al een beetje bekend bent met de energie en enig zelfbewustzijn is fijn. Er wordt namelijk wat geactiveerd na de inwijdingen, wat soms intens kan zijn.

Hoe lang duurt een inwijding?

Je ontvangt drie inwijdingen verdeelt over drie dagen. Minimaal om de 2 weken. Elke behandeling/inwijding duurt ongeveer een half uur. Voor en na de inwijding krijgt je informatie en uitleg en leer ik je de basis die je nodig hebt om anderen te behandelen en deze cursus door te geven. 

Ontvang ik een Certificaat?

Ja, je ontvangt een Certificaat.

Wat gebeurt er tijdens de Kundalini reiki afstemming?

Tijdens de afstemming worden verschillende energie centra’s (Chakra’s) en energie kanalen geopend en versterkt, waardoor je nu de energie door je eigen handen gekanaliseerd krijgt. 

Wat is het grootste verschil tussen de Reiki vormen?

Het verschil tussen de traditionele reiki en kundalini reiki is dat de kundalini reiki;

  • zonder symbolen werkt
  • geen ingewikkelde handposities heeft
  • geen ingewikkelde procedures heeft
  • een lagere investering is
  • vooral werkt op de chakra’s en de kundalini energie
  • inwijdingen sneller achter elkaar gegeven kunnen worden
Zijn je diensten alleen voor vrouwen?

Ja, ik heb momenteel gekozen om alleen met vrouwen te werken. Het kan zijn dat de energie niet in balans is, waardoor een samenwerking niet mogelijk is. Ik kies daarom zelf met wie ik werk. Mocht het andersom niet goed voelen, is het belangrijk dat je naar iemand toe gaat waar je je wel fijn bij voelt. Dit is echt noodzakelijk bij Energie & Healing werk. 

No Hard Feelings!

Wat betekent Reiki?

Reiki betekent; Spiritueel geleide levenskracht. Energie die gebruik maakt van Universele levensenergie.