Home » Blogs » Instant Healing » Wat de boer niet kent, (w)eet hij niet

Wat de boer niet kent, (w)eet hij niet

door | 8 jun, 2021 | Instant Healing

Wat voor gevoel krijg je bij het woord Healer? Of klinkt genezer je beter in de oren? Krijg je er kippenvel van, of voel je weerstand? Of word je er warm van en voel je hier affiniteit mee?

Veel mensen denken dat het eng is, of te zweverig en spiritueel.

Ik zal de verschillende lagen van bestaan uitleggen met de bijbehorende helende/genezende werkingen.

De eerste laag van bestaan:
De eerste laag bestaat uit niet-organisch materiaal op deze Aarde, alle elementen waaruit deze Aarde in zijn ruwe vorm bestaat voordat alle atomen zich beginnen te binden met de koolstofbasis. Het zijn de mineralen, kristallen, grond en de stenen. Van de grootste berg tot het kleinste stukje aarde in de niet-organische vorm.

Wat interessant is, is dat elke laag verbonden is met fysieke en emotionele aspecten in ons. Als je in balans bent, ben je in goede gezondheid. Ben je minder in staat om mineralen op te nemen dan zul je een disbalans ervaren. Een tekort aan mineralen kan o.a. osteoporose veroorzaken en op emotioneel gebied steun en structuur in je leven.

De healers die op deze laag werken gebruiken o.a. kristallen en alchemie.

De tweede laag van bestaan:
De tweede laag bestaat uit organisch materiaal, denk aan vitaminen, planten, bomen. Deze laag bevat een koolstofmolecuul en is daarom organisch materiaal.

Wanneer je een gebrek hebt aan vitaminen omdat ze ontbreken of je neemt ze niet goed op, kan je uit balans raken. Gist, bacteriën en schimmels komen ook voor op deze laag. Bacteriën horen in het lichaam, het is wel belangrijk dat dit in balans is.

Een tekort aan vitaminen kan wijzen op een gebrek aan liefde in het lichaam. Wanneer je hunkert naar chocolade kan het zijn dat je serotonine, koper, magnesium of endorfine nodig hebt.

Healers op deze laag werken o.a. met kruiden en planten of zijn orthomoleculaire therapeut.

De derde laag van bestaan:
De derde laag is de laag waar mensen en dieren bestaan. Aminozuren zijn een component op deze laag van bestaan. Wanneer er zwakheid is op deze laag, dan is er een tekort aan proteïne en heeft de structuur van het lichaam een gebrek. Op emotioneel niveau zal het lichaam koestering missen.

De mens denkt dat ze meer geëvolueerd zijn dan de eerste en tweede lagen. Misschien komt dit omdat we een ego hebben, een instinct om te overleven en te presteren. De derde laags realiteit is dat deze laag een Illusie is en niet echt. Het enige wat echt is van alles is wat je er in creëert. Angst is het enige wat ons laat denken dat we in de derde laag zijn. Je bent geprogrammeerd dat dit de enige ‘werkelijkheid’ is. Angst, de emotie die ons hier houdt, is eigenlijk twijfel en ongeloof. En hier komt vaak de twijfel of angst vandaan als iemand zegt een healer te zijn en energie gebruikt die niet zichtbaar is. En ongeloof als iets snel en effectief kan worden opgelost door instant healing te gebruiken uit de zevende laag.

Artsen zijn ook genezers en gebruiken meerdere lagen van bestaan om dit uit te voeren. Ze gebruiken namelijk de Wet van Oorzaak en Gevolg van de zesde laag. Ook gebruiken ze anesthesie en antibiotica van de tweede laag en chirurgisch apparatuur, gemaakt van materialen van de eerste laag. We bestaan op alle zeven lagen van bestaan.

De vierde laag van bestaan:
De vierde laag is het rijk van de geest, waar mensen bestaan na de dood en waar onze voorouders wachten. Deze laag wordt niet beheerst door tijd. Wat voor ons honderd jaar lijkt is slechts een paar seconden op het vierde laags bewustzijn.

Healers zoals sjamanen en medicijnmannen, gebruiken vaak Geesten en hun voorouders om hen te helpen bij de healing. Vaak denken de healers van deze laag dat ze zelf moeten lijden en door een ‘kleine dood’ moeten gaan.

Veel godsdiensten zijn gebaseerd op deze laag en zijn vaak verwikkeld in het dualisme en de strijd tussen goed en kwaad.

Deze laag heeft het component koolhydraten. Wanneer deze gebrekkig zijn, dan is de structuur van het lichaam gebrekkig. Je lichaam zal energie missen.

De vijfde laag van bestaan:
De vijfde laag is waar de negatieve entiteiten verblijven, de lagere graden. De positieve graden bestaan uit Engelen, de Raden van Twaalf, onze zielenfamilies, Onze hemels vader en Hemels moeder.

Mensen die Engelen, Profeten channelen en psychische chirurgie doen, maken gebruik van deze laag. Healers die deze energie gebruiken, zijn gebonden aan de ‘regels’ en zullen vaak healen met een offer van energie.

Vetten zijn het component van de vijfde laag. Wanneer er een gebrek is aan gezonde vetten, dan heeft het lichaam een tekort aan spirituele balans. Wanneer je uit balans bent zal de healing niet werken, manifesteren zal moeilijk gaan.

De zesde laag van bestaan:
De zesde laag zijn de universele wetten die ons heelal, melkwegstelsel, zonnestelsel en de aarde en zelfs ons beheersen. Op elke laag van het bestaan zijn er universele wetten. Dit zijn dus niet de maatschappelijke wetten.

Healers die op deze laag werken, beseffen dat ze in een illusie leven. Op deze laag wordt de strijd tussen goed en kwaad verwijderd en vervangen door pure waarheid. Mensen die uitsluitend op deze laag werken worden ook wel mystici genoemd.

Healers op deze laag zullen healingen doen met tonen, geometrische vormen, nummers en licht.

Aminozuren horen bij deze laag. Een tekort aan aminozuren zorgt ervoor dat het lichaam geen spirituele structuur heeft. Dit maakt het moeilijker om het verschil te kennen tussen ‘de schepper van Al wat is’ en de mindere aspecten van goddelijkheid in het universum.

De zevende laag van bestaan;
De zevende laag is pure energie van creatie; het is allesomvattend. Dit is de laag van ‘het is gewoon zo’. Op deze laag werk ik. Wanneer ik deze laag gebruik om te healen zijn de healingen onmiddellijk. Vanuit onvoorwaardelijke liefde van de Schepper, zonder energie verlies van de healer.

Healers die in deze laag werken realiseren beheersing van hun gedachten en manifesteren onmiddellijk dingen rondom zich. Ze kunnen beperkende overtuigingen veranderen die hen binden door het angst gecreëerde paradigma.

De zevende laag is de laag van pure liefde en van de Hoogste Waarheid.

Het component wat bij deze laag hoort is ATP. Wanneer je ATP (adenosinetrifosfaat) tekort komt, dan zal je lichaam spirituele essentie missen. Spirituele essentie is de levenskracht die ons in staat stelt schade door vrije radicalen te herstellen en antioxidanten te accepteren.

Mensen verzetten zich van nature tegen het verlaten van hun comfortzone. Het ego wil je veilig houden en heeft geen behoefte aan verandering. Het blijft liever ziek, ellendig angstig dan die stap naar verandering te zetten. Je weet dat het nodig is, omdat iets in jezelf voelt dat je uit die comfortzone wilt.

Belangrijk is om jouw brein te trainen. Dit kun je doen door negatieve gedachten en programma’s op te ruimen.

En…wees vooral geduldig en lief voor jezelf.

Over Marit

Waar ik ben, is wie ik nu ben.

Mijn grote passie is persoonlijke groei & bewustzijn. Leven vanuit het hart en vrouwen begeleiden om los te komen van aangeleerde overtuigingen en angsten die ze zijn gaan geloven.

Ik zie een wereld voorbij het ego bewustzijn en het is mijn missie om jou te inspireren om alle aangeleerde lagen die je niet meer dienen van je af te schudden, zodat je je volle potentieel kunt leven en alles kunt creëren vanuit jouw oneindig bewustzijn die je al bent. Je bent namelijk al Heel & Compleet.

 

Gerelateerde artikelen

Een onverklaarbare leegte in jezelf? Misschien ben je een alleengeboren tweeling!

Een onverklaarbare leegte in jezelf? Misschien ben je een alleengeboren tweeling!

Je voelt je eenzaam en je hebt het idee dat je altijd iets mist. Een gemis, een verlangen naar verbinding. Wat je ook doet en hoeveel vriendschappen je ook aangaat, het afgescheiden gevoel blijf je houden. Je voelt zelfs een verlangen naar de dood. Je voelt dat waar je vandaan kwam, je heel en compleet was. 1 op de 10 zwangerschappen begint met een tweeling, waarvan er een vruchtje na een paar weken, zonder dat de zwangere dit hoeft te merken, afgestoten wordt.

lees verder
Is kiezen echt verliezen?

Is kiezen echt verliezen?

Als je doet wat je altijd deed, dan krijg je wat je altijd kreeg. Kies je voor comfort? Wat soms betekent dat je liever in je eigen ellende blijft hangen. Of kies je voor het onbekende? Wat doet meer zeer? De pijn die je gewend bent en toch comfortabel aanvoelt, of durf je te kiezen voor de angst van het niet weten? Ik heb gekozen, het was niet makkelijk. Maar ik kan je zeggen, het was het allemaal meer dan waard.

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin