Home » Blogs » Instant Healing » Je gaat ervoor en toch houd je jezelf tegen, hoe kan dit?
Geel blad in hek

Je gaat ervoor en toch houd je jezelf tegen, hoe kan dit?

door | 18 mei, 2021 | Instant Healing

Vandaag was het een uitdagende dag. Vol goede moed en een flinke dosis wilskracht startte ik mijn dag. Ik had een actielijst gemaakt voor mezelf en ik ging ervoor.

Ik zou met mijn website verder gaan en ook met mijn nieuwe cursus over marketing en sales. Op het moment dat ik wilde starten met tekst schrijven blokkeerde ik volledig. Ik wist niet meer wat ik wilde schrijven en de spanning nam toe.

Ineens werd het leeg en stil in mijn hoofd. De ideëen waar ik over wilde schrijven waren verdwenen. Toen sloeg mijn onzekerheid toe.

Ik heb meteen mijn angsten en overtuigingen op een rijtje gezet. Eén ervan was ‘ik hou mezelf gigantisch tegen om succesvol ondernemer te zijn’.

Tja, als deze overtuinging in je systeem zit dan trap je dus zelf op de rem, terwijl je gewoon gas wilt geven.

Waarom hou ik mezelf tegen? ‘Ik denk dat ik het niet kan’. Au! Ik dook dieper in mijn gevoel, waarom denk ik dat ik het niet kan?

‘De ‘grote mensen’ wereld is hard en gemeen’, ‘ze gaan over lijken’ en ‘ze willen succes over de rug van andere mensen’.

Je begrijpt vast wel dat het dan erg lastig wordt om met mijn eigen marketing en sales bezig te zijn, als ik met deze overtuigingen in de rondte loop.

Ik heb dit meteen met de Theta Healing Methode weg gehaald en ik voelde dat het direct weer ging stromen. Ik schreef mijn eerste blog en heb er weer zin in. Op naar blog twee.

Ik heb een missie en dat is vrouwen (mannen en jongvolwassenen) begeleiden in hun prachtige transformatie proces. De blokkades, angsten en overtuigingen opzoeken en deze direct veranderen, zodat er ruimte is om de stappen te zetten die ze eerst niet durfden te zetten.

Over Marit

Waar ik ben, is wie ik nu ben.

Mijn grote passie is persoonlijke groei & bewustzijn. Leven vanuit het hart en vrouwen begeleiden om los te komen van aangeleerde overtuigingen en angsten die ze zijn gaan geloven.

Ik zie een wereld voorbij het ego bewustzijn en het is mijn missie om jou te inspireren om alle aangeleerde lagen die je niet meer dienen van je af te schudden, zodat je je volle potentieel kunt leven en alles kunt creëren vanuit jouw oneindig bewustzijn die je al bent. Je bent namelijk al Heel & Compleet.

 

Gerelateerde artikelen

Is kiezen echt verliezen?

Is kiezen echt verliezen?

Als je doet wat je altijd deed, dan krijg je wat je altijd kreeg. Kies je voor comfort? Wat soms betekent dat je liever in je eigen ellende blijft hangen. Of kies je voor het onbekende? Wat doet meer zeer? De pijn die je gewend bent en toch comfortabel aanvoelt, of durf je te kiezen voor de angst van het niet weten? Ik heb gekozen, het was niet makkelijk. Maar ik kan je zeggen, het was het allemaal meer dan waard.

lees verder
Wat de boer niet kent, (w)eet hij niet

Wat de boer niet kent, (w)eet hij niet

Wat maakt het woord Healer bij je los? Wat doet een Healer eigenlijk? Is een Healer iemand die zweverig is, of juist heel bewust van zichzelf en de wereld om haar heen? Iedereen heeft er een ander idee en gevoel over. Een Healer is iemand die gebruik maakt van de verschillende Lagen van het bestaan. Er zijn in totaal zeven lagen van Bestaan en op elke laag gebruiken healers energie, kruiden, kristallen, hogere machten en onvoorwaardelijke liefde om mensen te helen. Ook chirurgen maken gebruiken van de verschillende lagen.

lees verder
Een onverklaarbare leegte in jezelf? Misschien ben je een alleengeboren tweeling!

Een onverklaarbare leegte in jezelf? Misschien ben je een alleengeboren tweeling!

Je voelt je eenzaam en je hebt het idee dat je altijd iets mist. Een gemis, een verlangen naar verbinding. Wat je ook doet en hoeveel vriendschappen je ook aangaat, het afgescheiden gevoel blijf je houden. Je voelt zelfs een verlangen naar de dood. Je voelt dat waar je vandaan kwam, je heel en compleet was. 1 op de 10 zwangerschappen begint met een tweeling, waarvan er een vruchtje na een paar weken, zonder dat de zwangere dit hoeft te merken, afgestoten wordt.

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin