Instant Healing Heemstede

Ben jij er klaar voor om  jouw oude verhaal los te laten en ‘Ja’ te zeggen tegen je eigen verlangens?

Maak dan een afspraak voor een Instant Healing sessie in Heemstede of boek een onlinesessie.

Instant Healing Heemstede

Voel je dat je niet verder komt doordat je je oude verhaal maar blijft vertellen en je de aangeleerde overtuigingen en ‘witte leugens’ bent gaan geloven?

Ik ben Marit en ik ben Bewustzijnscoach. Ik werk vanuit Heemstede. Woon je hier ver vandaan? Geen probleem, online-sessies zijn ook mogelijk.

Ik werk met zelfbewuste vrouwen die weten dat als ze ‘JA’ zeggen tegen hun eigen verlangens en het oude verhaal durven los te laten, zoveel moois kunnen brengen in een wereld waar dat nu zo hard nodig is. Het is tijd om te gaan staan voor wie je werkelijk bent. Jouw licht te laten schijnen, door het oude los te laten.

Kom los uit de grip van jouw belemmerende overtuigingen die aangeleerd zijn door de maatschappij, het schoolsysteem en de opvoeding. Laat los wat jij bent gaan geloven als jouw waarheid.

Als je met mij werkt, ga je ervaren hoe gemakkelijk het is om in contact te komen met je onderbewustzijn, het pijnlijke te recreëren en gevoelens te ervaren die je eerder niet kon voelen.

Trauma’s, angsten en overtuigingen worden bewust gemaakt, waardoor dit geheeld kan worden zonder te blijven hangen in het drama.

De healing is gelijk zichtbaar doordat ik de Ja/Nee methode toe pas. Wil je meer weten hoe deze methode werkt? Vraag via de ‘afspraken’ knop een testconsult of video-uitleg aan.

Bewustzijnscoach Heemstede

Ik ben erg onder de indruk wat Instant healing doet, de methode, de snelheid en het gemak waarmee je via je lichaam de antwoorden krijgt. Het gaat diep tot in de kern, zelfs vorige levens. Prachtig werk en ik vind het heel fijn hoe Marit dit doet, duidelijk, liefdevol, helder, nauwkeurig en erg krachtig.

Malou

Voor we begonnen wist ik niet precies wat ik er van kon verwachten. Tijdens de sessie voelde ik me een beetje onzeker en sceptisch. Na de sessie en de tijd erna ervaarde ik meer rust in mezelf en een bepaalde kracht die ik enorm fijn vind. Marit stelde me tijdens de sessie gerust en dit vond ik prettig. Dank je wel voor deze rust en kracht die ik nu in mezelf ervaar.

Birgit

Bewust”Zijn”door Instant Healing

 

De Instant Healing methode is een snelle, effectieve en liefdevolle manier om belemmerende overtuigingen, blokkades, trauma’s, angsten enzovoorts los te laten. Heb je het gevoel dat je gas geeft, maar ook zelf op de rem staat? Dit kan komen door aangeleerde overtuigingen die je bent gaan geloven vanuit je kindertijd. Dit zorgt ervoor dat je jezelf tegenhoudt terwijl je voelt dat je meer wilt en kan.

Wat doen we tijdens een sessie:

Je hebt een bepaalde overtuiging, angst of trauma waar je van af wilt. Bijvoorbeeld;  angst voor donker, of ik ben niet goed genoeg, trauma ongeluk, maar dit kan echt van alles zijn.

Door middel van open vragen gaan we zoeken, “diggen” noemen we dat, naar de kernovertuiging die eronder zit. Als we die hebben gevonden doe ik de healing door getuige te zijn van de onvoorwaardelijke liefde uit de bron met de Instant Healing methode.

Hoe testen we dit:

Door de Ja/Nee methode. Dit is een manier om erachter te komen wat er in je onderbewustzijn zit opgeslagen.

Je staat rechtop en zegt bijvoorbeeld. ‘Ik ben goed genoeg’, is het een ‘Ja’ dan beweegt je lichaam naar voren en is het een ‘Nee’, beweegt je lichaam naar achteren. Als we alles hebben getest, vraag ik toestemming aan jou om de healing te doen.

Na de healing, gaan we alle overtuigingen opnieuw  testen en kan je zien en ervaren dat de overtuigingen en de bijbehorende trauma’s zijn gerecreëerd en losgelaten.

Mijn missie is om jou weer te laten herinneren dat je een enorme kracht en power bezit en veel  meer kan dan dat je nu zichtbaar durft te maken, doordat je je oude verhaal als waarheid bent gaan geloven.

Instant Healing Heemstede

“Laten we samen de wereld mooier maken door onszelf te herinneren dat we al heel en compleet zijn” 

 

 

Prijzen Instant Healing Heemstede

 

Marit - Bewustzijnscoach

Jhr. Mr. J. Loudonstraat 3
2104XD Heemstede, Noord Holland
Nederland
Telefoon: 0650488196
E-mail: info@instanthealing.nl
URL: https://instanthealing.nl/
Kamer-van-Koophandelnummer: 72225343
Prijsindicatie: $$$
Maandag9:00 - 17:00
Dinsdag9:00 - 17:00
Woensdag9:00 - 17:00
Donderdag9:00 - 17:00
Vrijdag9:00 - 17:00
Zaterdag9:00 - 17:00
Zondag9:00 - 17:00

Instant Healing Heemstede

Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor een Instant Healing Sessie in Heemstede.

1 + 9 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.