Bron Healing Activatie

In een leven vol afleiding kan het soms eenzaam en alleen aan voelen. Je denkt dat je alles alleen moet doen en je voelt je als ‘gevoelig’ persoon te vaak onbegrepen in een veel te snelle wereld. Je mist verbinding, vooral met jezelf en dit kan erg onveilig voelen.

Deze Bronhealing zorgt ervoor dat je de liefdes frequentie in jezelf verhoogd door alles wat een lagere energie heeft  dan de onvoorwaardelijke liefde die je bent, los te laten. Het is een activatie die instant werkt om de verbinding te voelen met jezelf en de Bron. Die er altijd was, is en zal zijn!

N

Je Liefdesfrequentie wordt Verhoogd

N

Je Voelt je meer Geaard en Aanwezig in het Nu

N

Je voelt je Veilig en Gedragen

N

Je bent Afgestemd op wie je Werkelijk bent

You Were Born Whole & Complete

‘You Just Forgot What it Feels Like to be Safe & Feel Supported by the Source of Unconditional Love’

I Am that I Am, in my I Am presence

Ik ben Marit Bogaard, energetisch bewustzijnscoach & healer. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik de bronhealing mag faciliteren. Het is magisch en het werkt liefdevol, snel en effectief.

Door de afleidingen in de materiële wereld kun je denken dat je niet in verbinding bent. Je leeft te veel vanuit je hoofd, het denken en het ego bewustzijn. Door aangeleerde overtuigingen en angsten die je bent gaan geloven over jezelf, denk je alsof je niet goed genoeg bent. De bronhealing die ik heb gemaakt, zorgt ervoor dat je energie wordt verhoogd waardoor je de verbinding weer voelt. Stel je open om het te ontvangen.

Als je in verbinding bent met je hart en je weet dat je gedragen wordt door iets groters in jezelf, dan ervaar je meer zelfvertrouwen en veiligheid en zul je steeds makkelijker voelen dat jij je ware essentie al bent.

Je beslist zelf om vast te houden aan de verhalen over wie je nu denkt te zijn, of je kunt de aangeleerde overtuigingen, angsten en trauma’s gaan zien als jouw kracht, zodat je een shift kunt maken naar bewust ‘Zijn’.

Ik bied o.a. het ‘High Value You’ traject aan, waarin ik zelfbewuste vrouwen begeleid, een shift te maken in hun bewustzijn. Los van de belemmerende overtuigingen die ze zijn gaan geloven, zodat ze vanuit de high value vrouw die ze al zijn, hun hoogste potentieel gaan leven. 

‘It’s Time to Rise’

Wat anderen van de bron healing vinden

‘Ik vond de bronhealing heel erg lekker. Fijne muziek en stem. Het voelde als een soort gebed. Doordat het op tempo was met een vanzelfsprekendheid had mijn ‘thinking mind’ niet de tijd om het te analyseren. Ik heb me lekker laten meevoeren. Het duurt niet lang, terwijl het wel heel ‘nuttig’ voelde.’

Jes

Gratis Bron Healing Activatie

Schrijf je hier in om toegang tot de Bron Healing te krijgen!

Bronhealing & Mailing

Je hebt je met succes ingeschreven!