KRIJG JOUW WENSEN CONCREET EN MAAK IMPACT MET JOUW PASSIEVOLLE WERK

– Stap in je Vrouwelijk Leiderschap –

Voel je dat het tijd is om voor jezelf en jouw passievolle werk te kiezen, maar dat iets in jezelf het tegenhoudt?

Ben je nog op zoek wat jouw passie is en voel je dat iets groters in jezelf dit verlangen blijft aanwakkeren?

Door de checklist in te vullen, wordt al snel duidelijk wat jouw talenten zijn, waar je passie ligt en welke belemmerende overtuigingen en angsten jou tegenhouden bij het zetten van de eerste stap naar passievol werk.

N

Je krijgt meer inzicht in wat jij het liefste doet

N

Je weet je sterke kanten en talenten te benoemen

N

Je krijgt duidelijk wat jou echt blij maakt

N

Je beseft hoe belangrijk een gezonde mindset is

N

Je ziet welke overtuigingen jou belemmeren

Bewustwording is de eerste stap om je overtuigingen te transformeren

Wat tof dat je interesse in mijn gratis Checklist – Stap in je Vrouwelijk Leiderschap – hebt. Ik ben Marit Bogaard en ben ervaringsdeskundige op het gebied van belemmerende overtuigingen en angsten die flink in de weg kunnen zitten om werkelijk te kiezen voor jouw passievolle werk. Dit is niet nodig, je kunt werkelijk een leven creëren hoe jij dat wilt! Hoe gaaf is dat!

De Checklist is bedoeld om inzicht te krijgen wat jouw wensen, sterke kanten en talenten zijn. Ten tweede is het bedoeld om te voelen wat het met je doet als je deze vragen beantwoord. Krijg je een goed gevoel of heb je belemmerende overtuigingen die jou in de weg staan om voor jouw passievolle werk te kiezen?

Zij gingen je voor

Ik heb Marit leren kennen op de sportschool. Zij vertelde mij over Instant Healing. Ik was hier niet bekend mee, maar het maakte mij nieuwsgierig. Ik vertelde haar over mijn onzekerheid met lezen en schrijven. Ik heb 1 sessie gehad. Ik merkte gelijk verschil en schrijf nu met meer zelfvertrouwen. Door de healing heb ik ook de stap gezet om een cursus ‘Bedrijfskundig Nederlands schrijven’ te volgen. Ik voelde mij meteen op mijn gemak bij Marit. Ze is een warm en open persoon, waar je je meteen veilig bij voelt en je jezelf helemaal durft open te stellen.

Geeta

Marit gaf mij vooraf duidelijke instructies. Ze gaat heel rustig op zoek naar alle beperkende overtuigingen en gaat er daarna d.m.v. een instant healing voor zorgen dat dit getransformeerd wordt. Ik voel mij rustig en vol vertrouwen dat die zichtbaarheid tot stand komt en dat mijn talenten duidelijk worden voor de wereld. Ik voel mij na de sessie hierin gesterkt en heb een krachtig zelfvertrouwen aan de sessie overgehouden. Marit gaat heel kundig, duidelijk en professioneel te werk. 

Annemarie

Ik had even de tijd nodig, maar als ik terug kijk heb ik veel over mezelf geleerd. De trauma’s waar we het over gehad hebben zijn naar de achtergrond gegaan waardoor ik mij lichter en fijner voel. Terwijl ik in een hele hectische fase zit met een verbouwing en een nieuwe baan.

Marlon