Home » Blogs » Energetisch Manifesteren » Manifesteer jij al wat je wilt?
Pottenbakken

Manifesteer jij al wat je wilt?

door | 18 mei, 2021 | Energetisch Manifesteren

Ken je de wet van aantrekking al? Je hebt er vast wel over gehoord of gelezen. Iedereen maakt hier gebruik van, bewust of onbewust.

Ook als je dus niet weet hoe het werkt, gebruik je deze wet altijd.

Het is net als zwaartekracht, het is gewoon een feit. Gelukkig maar! Maar goed, hoe zorg je ervoor dat je de wet van aantrekking bewust gebruikt en creëert wat je echt wilt.

Je kunt jezelf zien als een magneet. Een magneet trekt aan. Oftewel soort zoekt soort. Draai je de magneet om, dan stoot deze af. Zo werkt het ook met wat je wilt.

Bijvoorbeeld, je wilt afvallen, maar je zegt ‘ik ben te dik’. Of je wilt meer geld en je zegt ‘ik heb geen geld’. Je praat in een tekort, dan ga je niet hetgeen krijgen wat je wel wilt. Je gaat juist meer krijgen wat je niet wilt.

Als je wilt afvallen dan is het belangrijk dat je focus ligt op gezond eten, bewegen, goed voelen en wat je allemaal wel mag eten. Zie jezelf met je ideale lijf en voel en weet dat dit goed voor jou is. Weet dat je dit kan en wilt.

Het kan ook zijn dat er onderliggende overtuigingen zijn die je overgewicht in stand houden of er voor zorgen dat je weinig geld hebt, ondanks je inzet. Hier kan je met samen met een coach naar kijken en oplossen.

Je energie is in ieder geval heel belangrijk. Een negatieve houding zorgt er niet voor dat je je blij zal voelen. Een positieve houding zorgt ervoor dat je frequentie omhoog gaat, naar een fijnere energie.

Je kan dit zien als een radio frequentie, bijvoorbeeld, je radio staat op 538 AM, je klaagt dat je dik bent en wilt afvallen, maar dat het niet lukt. Je wilt die nieuwe telefoon, maar je hebt geen geld.

Je wilt wel positief zijn, maar hoe kom je van 538 AM naar 110.7 FM? Dat gaat niet in een keer. Dit doe je stap voor stap. Je let op je gedachten je woorden, je spreekt en schrijft je dankbaarheid op. Richt je aandacht op de dingen die je wilt, lach wat meer en wees blij met wat je nu hebt. Want…

Where the intention goes, energy flows

Je zult steeds meer merken dat je wat lichter in je energie komt. Als je ‘s avonds in bed ligt, neem je dag door en voel je dankbaar wat er allemaal wel goed ging. Zet een intentie voor de volgende dag en visualiseer dat je een goede nachtrust hebt en blij en uitgerust wakker wordt.

Voordat je ochtend begint, voel je dankbaar voor je fijne en warme bed en bedenk even hoe je wilt dat de dag verloopt.

Herinner je in de loop van de dag aan hoe je je wilt voelen en houd je gedachten in de gaten.

Merk je dat je iets denkt wat je niet helpt, zeg dan ik cancel deze gedachte.

Als laatste tip, maak affirmaties en hang deze zichtbaar op. Ik ben aardig, ik ben mooi zoals ik ben, ik ben goed genoeg, wat voor jou van toepassing is.

Zo ga je stap voor stap vooruit tot je bij de juiste frequentie bent in lijn met je wensen en dromen, nu ben je klaar om te ontvangen.

Het werkt met alles, je droompartner, je ideale huis, overvloed, wat je maar verlangt.

Vraag en het wordt gegeven … de kunst zit in het ontvangen. Soms zijn de overtuigingen hardnekkig en heb je misschien hulp nodig, weet in ieder geval dat alles mogelijk is.

Over Marit

Waar ik ben, is wie ik nu ben.

Mijn grote passie is persoonlijke groei & bewustzijn. Leven vanuit het hart en vrouwen begeleiden om los te komen van aangeleerde overtuigingen en angsten die ze zijn gaan geloven.

Ik zie een wereld voorbij het ego bewustzijn en het is mijn missie om jou te inspireren om alle aangeleerde lagen die je niet meer dienen van je af te schudden, zodat je je volle potentieel kunt leven en alles kunt creëren vanuit jouw oneindig bewustzijn die je al bent. Je bent namelijk al Heel & Compleet.

 

Gerelateerde artikelen

Geen resultaten gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

1 Reactie

  1. Rachel

    Super goed en duidelijk geschreven
    En het klopt allemaal. Overtuigingen en gedachten zijn hele sterke instrumenten en als je ze op de juiste manier gebruikt zal het positieve invloed hebben.

    Reageer

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin