Wat jij gelooft is waar

Je bent op een punt in je leven terecht gekomen, waarop je denkt 'Is dit nu alles?'

Je hebt het gevoel dat je alles hebt om gelukkig te zijn en toch ervaar je een innerlijke gemis, want je weet dat er zoveel meer in jou zit dan alleen de ‘ballen die je omhoog moet houden’ in deze drukke, prestatiegerichte maatschappij.

Je wilt wel actie ondernemen, maar je bent bang om te falen

Je voelt een innerlijk verlangen om jouw zielsmissie te volgen, maar je laat je tegenhouden door de angst om te falen, of dat het toch nooit zal lukken. Je blokkeert jezelf door negatieve overtuigingen en daardoor blijf je doen wat niet meer resoneert met jouw zielfrequentie.

Je blijft liever veilig in je 'oncomfortabele' situatie, omdat je bang bent voor het onbekende nieuwe

Je blijft jezelf klein houden, door in je oude verhaal, je drama te blijven hangen. Daar waar je denkt veilig te zijn, terwijl je weet dat je daar niet verder komt. Ontkennen lukt niet meer… Je weet dat je NU iets moet doen.

Stap uit je hoofd, Stap in je leven

Jij verdient alleen het allerbeste

Je spreekt je uit, je durft die stappen te zetten waar je jaren voor wegliep. Het valt je op dat je niet meer overal Ja op zegt. Je geeft je grenzen duidelijk aan en neemt de verantwoordelijkheid in jouw leven. 

Je ervaart rust in jezelf en je voelt je zelfverzekerder. Je ziet nieuwe kansen. Je ziet ze niet alleen, je durft ze nu ook aan te pakken. Jij bent nu de chauffeur geworden van jouw leven. Wat een wereld van verschil.

Je bent het waard. Dit is wat jij nu voelt en gelooft. De wereld ligt aan je voeten. Het oude heeft ruimte gemaakt om de eerste stap te zetten naar jouw passievolle zielsmissie. Yes… Je innerlijke kracht, je vuur, brandt weer volop. En nu mooi mens…is het jouw tijd om te stralen en te leven, zoals dat voor jou is bedoeld. 

 

‘Liberta’

“Vrij van overtuigingen die je tegenhouden om te doen wat je altijd al wilde doen”

Samen zijn we getuige van diepgaande en blijvende  veranderingen in je leven

Als er iemand is die weet hoe het is om elke keer tegen vastgeroeste overtuigingen aan te lopen, dan ben ik dat wel. Ik had van alles gedaan, maar pakte niet de kern.

Ik dacht, ‘er moet een makkelijke manier zijn om oude patronen te doorbreken’. Mijn geloof in de bron van onvoorwaardelijke liefde en mijn hoog ontwikkelde gevoeligheid bracht mij in contact met de Theta Healing Techniek®.

Ik neem je mee in de liefde voor jezelf en het leven dat je echt wilt, toen je besloot hier naar aarde te komen. 

Het is tijd om de aangeleerde leugens die je bent gaan geloven los te laten. Het is tijd om je ware licht te laten stralen.

‘The world needs your light’

 

Instant Healing

Het verandert je leven doordat je van binnenuit transformeert, heelt en loslaat

In vijf stappen, zet je de eerste stap naar jouw passievolle werk & leven

Stap 1: een nieuwe passievolle toekomst definiëren

Waar wil je naartoe in je leven? Hoe ziet jouw ideale leven eruit? Waar ben je goed in? Je weet dat je nodig bent in deze nieuwe wereld en zijn hogere energie. Vol vertrouwen stap je in de richting van je passievolle werk en leven. 

Stap 2: de benodigde mindset ontwikkelen

Transformeer je angsten en aangeleerde overtuigingen die je bent gaan geloven en voor ‘waar’ bent gaan aannemen, in positieve, krachtige levenslust om de stap te zetten en jouw zielsmissie te leven.

Stap 3: leren in flow buiten je comfortzone te gaan

Door in jezelf te geloven en negatieve overtuigingen te transformeren, creëer je ruimte voor een positieve mindset. Het lukt je steeds beter om uit je comfortzone te stappen en vanuit flow je passievolle werk te doen, wat jou zo blij maakt. 

Stap 4: mogelijkheden in passievol werk ontdekken

Je leert je waarde te zien en gelooft in jezelf. Je durft je waarheid uit te spreken en je staat in jouw kracht, je voelt je verlangen steeds meer aangaan en zegt ‘Ja’. Jouw hart zingt, je voelt het en je doet het!

Stap 5: eerste stap zetten naar je passievolle werk

Alles is mogelijk als je jezelf niet meer laat tegenhouden door angsten en belemmerende overtuigingen, die jouw groei en dromen in de weg staan! Je pakt nu de verantwoordelijkheid van je eigen leven en zet de eerste stap naar jouw passievolle werk.

Ben je nieuwsgierig wat mijn cursussen en trajecten jou kunnen bieden?

Vraag hier  je gratis 30 minuten kennismakingsgesprek aan.

Ik werk met energie, waardoor ik graag kennis met je maak via een videocall, zodat ik me kan afstemmen op jouw blokkades en energie.

Zo kunnen we kijken of er een wederzijdse match is om de beste resultaten te krijgen en op maat het traject aan te kunnen bieden.

Zij gingen je voor

Ik werd fijn ontvangen door Marit. Mijn belemmering was verlatingsangst. Zowel teruggaand naar het verleden als in het heden is dit problematisch voor mij geweest. Mijn toxische relatie met mijn ex kwam ook elke keer naar voren. Wat me bij is gebleven, zijn sommige overtuigingen waar ik me niet zo bewust van was. Zoals de overtuiging dat hij de enige man in mijn leven zou zijn. Hoe belangrijk zelfliefde in elk proces is. Hoe moeilijk ik het vind om alleen te zijn. En dat mijn innerlijke kind schreeuwt om liefde, aandacht en veiligheid. De gevoelens naar mijn moeder toe die zo sterk zijn. Het maakt het plaatje compleet na een sessie en de blokkades worden weggenomen. Ik vond dat Marit gelijk scherp in de gaten had waar de pijnplekken zaten. 

Mirije

Ik heb van Marit een healing gekregen en ik voelde in het begin wat weerstand. Maar wat een fantastische speciale ervaring. Er kwamen blokkades naar boven waar ik mij niet van bewust was, maar die mij wel belemmerde in mijn dagelijks leven. Na de healing voelde ik mij krachtiger en ik wist weer dat ik er mag zijn met al mijn nukken. Het was een ontzettende fijne ervaring.

Jessica B

Ik ben ervan overtuigd dat Instant Healing werkt! Ik kan het iedereen aanraden en dit zal zeker niet mijn laatste sessie zijn. Ik had nooit verwacht dat ik dit al in een sessie zou bereiken. Aangezien EMDR Therapie dat trauma niet heeft kunnen verhelpen. Thanks, ik ben je heel dankbaar. 

Yvonne

Wat een intens mooie ervaring is dit zeg! Mijn sessie met Marit begon rustig, kijken welke blokkade of overtuiging we gingen behandelen. Het donker, angst voor het zwarte gat, kwam vrij snel naar voren. Waar ik het wilde begrijpen, is Marit er mijn hele proces geweest om mij te ondersteunen in het ‘lostlaten’ van mijn stukken die me niet meer dienen. Na 29 jaar doodsangsten uit te staan in het donker, kan ik nu genieten van een boswandeling in de nacht en de prachtige duisternis omarmen. Waar ik eerst een ‘zwart gat’ zag, in paniek raakte, kan ik nu genieten van al het moois wat nu zichtbaar is geworden nu ik er naar durf te kijken. Ook de nazorg is heel fijn Lieve Marit, zo dankbaar voor deze healing

Jessica

Twijfel je nog of dit iets voor jou is?

Ook die overtuiging pakken we aan!

 

  • Je staat nu op een punt om naar je innerlijke (spirituele) verlangen te luisteren en daar concreet je werk van te gaan maken,
  • Je wilt het zo graag en je raakt aardig gefrustreerd, omdat je elke keer die blokkades voelt die dit in de weg staan.
  • Je voelt dat je nu echt iets moet doen, je bent er aan toe! Wat je altijd heb geloofd, je oude verhaal, je drama…KLAAR!
  • Je zegt Ja, tegen jouw passie, zodat je je passievolle werk kunt gaan doen.
  • Je weet het. Je bent zelf degene die het nieuwe verhaal schrijft en je eigen leven creëert.
  • Je kan alles bereiken wat je wilt. Want wat je gelooft, is waar!

 

Doordat ik mijn hooggevoeligheid goed ontwikkeld heb, ben ik staat om snel tot de kernovertuigingen te komen.

Door mij af te stemmen op mijn hart en intuïtie krijg ik dat door wat belangrijk is voor jouw transformatieproces.

Ik hoor meer tussen de woorden die je zegt, waardoor de pijnpunten sneller worden gevonden, soms zelfs uit andere levens en dimensies.

Hierdoor zijn de healing sessies erg interessant en boeiend en herschrijven we je oude verhaal, in het nieuwe verhaal van de vrouw die je werkelijk bent en wilt zijn.

Zonder al die aangeleerde overtuigingen, die je bent gaan geloven als waar.

Met een speciale vraagtechniek testen we de kernovertuiging, vinden we de blokkade die je in de weg zit.

Dit testen we door de Ja/Nee methode. Als de overtuigingen door je onderbewustzijn zijn bevestigd, ga ik in een thèta meditatie en zal ik getuige zijn van de healing die vanuit de bron op de hoogste frequentie van onvoorwaardelijke liefde wordt voltrokken.

Als je blokkades zijn getransformeerd, testen we deze weer en ben je zelf getuige van de Instant Healing.

Zie wat je hebt losgelaten en ervaar het in je dagelijkse leven

$
#

Heb jij een ander verlangen waarmee ik jou kan helpen?

Elk onderwerp is bespreekbaar en mogelijk geschikt voor een Instant Healing traject.

 

Onderstaand een paar voorbeelden:
* Afvallen/emotie-eten/eetproblemen
* Alleengeboren Tweeling
* Rouw/schuldgevoel/verlies
* Persoonlijke groei/vorige levens/familiekarma
Zit jouw onderwerp er niet bij of wil je meer weten wat de mogelijkheden zijn? Klik dan op de knop

Wil je een gevangene zijn van je verleden of een ontdekkingsreiziger van de toekomst?

Laten we de toekomst samen mooier maken

Staat je vraag hier bij?

Wat is de Ja/Nee methode en hoe werkt het?

De Ja/Nee methode werkt als je recht op staat en jezelf een vraag stelt. Bijvoorbeeld je naam.

Ik heet…

Als je naar voren beweegt, betekent dit een Ja. Als je naar achteren beweegt, is het een Nee.

Op deze manier kun je antwoord krijgen via je onderbewuste en vind je de dieper liggende overtuigingen.

Dit testen we tijdens het 10 minuten consult.

 

Is het ook voor vrouwen die niet zwanger worden?

Ja, het kan zijn dat er bepaalde overtuigingen of trauma’s verborgen zitten die er voor kunnen zorgen dat je niet zwanger raakt. We kunnen samen op zoek gaan naar de blokkades en overtuigingen die je kunnen tegenhouden om zwanger te worden.

Blokkade: “Ik verdien het niet om zwanger te worden” “Ik verdien het niet om mama te zijn”…enz

Mogelijk trauma: seksueel misbruik, abortus, eigen geboortetrauma, vorige zwangerschappen en/of bevallingen…

Disclaimer: ThetaHealing® Coaching vervangt geen medicatie, medische diagnose en behandeling door een arts. Raadpleeg hiervoor een arts.

 

Wat wordt er bedoeld met Instant Healing?

Met Instant Healing wordt op deze site bedoeld het zichtbare van de healing.

We testen voor de healing met de Ja/Nee methode de overtuigingen.

Na de healing wordt dit nog een keer getest d.m.v. de Ja/Nee methode en zal zichtbaar zijn dat de overtuigingen enz. zijn los gelaten. 

 

Kan ik jou ook bedrijfsmatig inhuren voor Healing?

Ja, dit kan zeker. Voor verschillende doeleinden ben ik inzetbaar. 

1. maandelijkse reiki behandelingen

2. ziekteverzuim gericht op mentale problemen (Burn-Out, ME, stress, enz)

3. Instant healing traject, voor het bereiken van je doelen door naar de belemmerende angsten en overtuigingen te kijken en deze te transformeren.

Neem gerust contact op om te vragen naar de mogelijkheden.

Wat houdt de Theta Healing Techniek in?

De theta healing techniek is een healing vanuit een meditatieve theta staat. De practitioner gaat in theta meditatie en maakt contact met de bron van al wat is en is getuige van de healing.

In de bron van onvoorwaardelijke liefde is alles al heel en compleet en bestaat er geen pijn, ziekte of negatieve overtuigingen.

Na de healing testen we opnieuw de overtuigingen en zal je zien wat er opgelost is.

Vaak ervaar je lichtheid en rust na de sessie. Het kan ook zijn dat je moe bent, geef  jezelf de rust die je nodig hebt.

 

Wat wordt er bedoeld met 'diggen'?

Met ‘diggen’ wordt bedoeld, de onderste steen boven krijgen. Oftewel, je diepste overtuiging vinden, zodat we het bij kern kunnen healen. 

Waar komt de angst of overtuiging vandaan, wat is het ergste wat er kan gebeuren? Wie heeft je dit verteld?

D.m.v. open vragen komen we steeds dieper en kunnen we het bij de wortel aanpakken.

Is het hetzelfde als hypnose?

Nee, het is niet hetzelfde als hypnose.

De practitioner gaat in theta meditatie, wat een ontspannende energie is en de klant heeft alleen haar ogen dicht. Je zit comfortabel op een stoel. Je bent gewoon aanwezig en alert.

Wat als ik val?

Oh, maar liefste, wat als je vliegt