Selecteer een pagina

Wat jij gelooft is waar

Je kan geen nee zeggen en je geeft je grens niet op tijd aan

Je gaat altijd maar door tot je er weer achter komt dat je teveel hebt gegeven en je grens niet hebt aangegeven?

Je wilt wel actie ondernemen, maar je bent bang om te falen

Je hebt angst dat het je niet lukt, dat het aan jou ligt en je niet goed genoeg bent, waardoor je het vaak niet eens probeert

Je hebt verkeerde mensen om je heen en wilt ze loslaten

Je trekt vaak de verkeerde mensen aan die misbruik van je maken of de energie uit je trekken

Stap uit je hoofd, Stap in je leven

Jij verdient alleen het allerbeste

Je spreekt je uit, je durft ineens die stappen te zetten waar je jaren voor wegliep. Het valt je op dat je niet meer overal Ja op zegt.

Je ervaart rust in jezelf en je voelt je zelfverzekerder. Je ziet nieuwe kansen. Je ziet ze niet alleen, je durft ze nu ook aan te pakken. Wat een wereld van verschil.

Je ben het waard. Dit is wat jij nu voelt en gelooft. De wereld ligt aan je voeten. Het oude heeft ruimte gemaakt voor het positieve nieuwe. Yes…Je innerlijke kracht, je vuur, brandt weer volop. En nu mooi mens…is het jouw tijd om te stralen.

 

‘Liberta’

“Vrij van overtuigingen die je tegenhouden om te doen wat je altijd al wilde doen”

Samen zijn we getuige van diepgaande en blijvende  veranderingen in je leven

Als er iemand is die weet hoe het is om elke keer tegen vastgeroeste overtuigingen aan te lopen, dan was ik dat wel. Ik had van alles gedaan, maar pakte niet de kern.

Ik dacht, ‘er moet een makkelijke manier zijn om oude patronen te doorbreken’. Mijn geloof in een manier vanuit onvoorwaardelijke liefde bracht me bij de Theta Healing Techniek.

Ik neem je mee in de liefde voor jezelf en het leven dat je wilt.

Het is tijd om de leugens die je bent gaan geloven los te laten. Het is tijd om je ware licht te laten stralen.

‘The world needs your light’

 

Instant Healing 

Het verandert je leven doordat je van binnenuit transformeert, heelt en loslaat

Levenslust en Transformatie

Vol vertrouwen stap je in de richting van je doelen. Je geeft je grenzen aan en hebt je visie duidelijk. Je zegt ‘Ja’ tegen je verlangens.

Energetisch Manifesteren

Alles kun je manifesteren, zolang je vrij bent van onderliggende overtuigingen. Overvloed op alle gebieden.

Trauma en Angsten

Depressies, chronische aandoeningen, angsten en trauma’s kunnen verdwijnen na de Instant Healing Techniek.

Zij gingen je voor

Ik werd fijn ontvangen door Marit. Mijn belemmering was verlatingsangst. Zowel teruggaand naar het verleden als in het heden is dit problematisch voor mij geweest. Mijn toxische relatie met mijn ex kwam ook elke keer naar voren. Wat me bij is gebleven, zijn sommige overtuigingen waar ik me niet zo bewust van was. Zoals de overtuiging dat hij de enige man in mijn leven zou zijn. Hoe belangrijk zelfliefde in elk proces is. Hoe moeilijk ik het vind om alleen te zijn. En dat mijn innerlijke kind schreeuwt om liefde, aandacht en veiligheid. De gevoelens naar mijn moeder toe die zo sterk zijn. Het maakt het plaatje compleet na een sessie en de blokkades worden weggenomen. Ik vond dat Marit gelijk scherp in de gaten had waar de pijnplekken zaten. 

Mirije

Ik heb van Marit een healing gekregen en ik voelde in het begin wat weerstand. Maar wat een fantastische speciale ervaring. Er kwamen blokkades naar boven waar ik mij niet van bewust was, maar die mij wel belemmerde in mijn dagelijks leven. Na de healing voelde ik mij krachtiger en ik wist weer dat ik er mag zijn met al mijn nukken. Het was een ontzettende fijne ervaring.

Jessica B

Wat een intens mooie ervaring is dit zeg! Mijn sessie met Marit begon rustig, kijken welke blokkade of overtuiging we gingen behandelen. Het donker, angst voor het zwarte gat, kwam vrij snel naar voren. Waar ik het wilde begrijpen, is Marit er mijn hele proces geweest om mij te ondersteunen in het ‘lostlaten’ van mijn stukken die me niet meer dienen. Na 29 jaar doodsangsten uit te staan in het donker, kan ik nu genieten van een boswandeling in de nacht en de prachtige duisternis omarmen. Waar ik eerst een ‘zwart gat’ zag, in paniek raakte, kan ik nu genieten van al het moois wat nu zichtbaar is geworden nu ik er naar durf te kijken. Ook de nazorg is heel fijn Lieve Marit, zo dankbaar voor deze healing

Jessica

Twijfel je nog of dit iets voor jou is?

Ook die overtuiging pakken we aan!

Nadat we hebben vastgesteld met welke overtuiging je aan de slag wilt gaan, zal ik met een speciale vraagtechniek de kern vinden van je blokkade die je in de weg zit te doen wat je wilt. Dit testen we door de Ja/Nee methode. Als de overtuigingen door je onderbewustzijn zijn bevestigd, ga ik in meditatie en zal ik getuige zijn van de healing die vanuit de bron op de hoge frequentie van onvoorwaardelijke liefde wordt voltrokken. Als je blokkades uit je systeem zijn gehaald testen we weer.

Zie wat je hebt losgelaten en ervaar het in je dagelijkse leven

Wil je een gevangene zijn van je verleden of een ontdekkingsreiziger van de toekomst?

Laten we de toekomst samen mooier maken

Staat je vraag hier bij?

Wat is de Ja/Nee methode en hoe werkt het?

De Ja/Nee methode werkt als je recht op staat en jezelf een vraag stelt. Bijvoorbeeld je naam.

Ik heet…

Als je naar voren beweegt, betekent dit een Ja. Als je naar achteren beweegt, is het een Nee.

Op deze manier kun je antwoord krijgen via je onderbewuste en vind je de dieper liggende overtuigingen.

Dit testen we tijdens het 10 minuten consult.

 

Is het ook voor vrouwen die niet zwanger worden?

Ja, het kan zijn dat er bepaalde overtuigingen of trauma’s verborgen zitten die er voor kunnen zorgen dat je niet zwanger raakt. We kunnen samen op zoek gaan naar de blokkades en overtuigingen die je kunnen tegenhouden om zwanger te worden.

Blokkade: “Ik verdien het niet om zwanger te worden” “Ik verdien het niet om mama te zijn”…enz

Mogelijk trauma: seksueel misbruik, abortus, eigen geboortetrauma, vorige zwangerschappen en/of bevallingen…

Disclaimer: ThetaHealing® Coaching vervangt geen medicatie, medische diagnose en behandeling door een arts. Raadpleeg hiervoor een arts.

 

Wat wordt er bedoeld met Instant Healing?

Met Instant Healing wordt op deze site bedoeld het zichtbare van de healing.

We testen voor de healing met de Ja/Nee methode de overtuigingen.

Na de healing wordt dit nog een keer getest d.m.v. de Ja/Nee methode en zal zichtbaar zijn dat de overtuigingen enz. zijn los gelaten. 

 

Wat houdt de Theta Healing Techniek in?

De theta healing techniek is een healing vanuit een meditatieve theta staat. De practitioner gaat in theta meditatie en maakt contact met de bron van al wat is en is getuige van de healing.

In de bron van onvoorwaardelijke liefde is alles al heel en compleet en bestaat er geen pijn, ziekte of negatieve overtuigingen.

Na de healing testen we opnieuw de overtuigingen en zal je zien wat er opgelost is.

Vaak ervaar je lichtheid en rust na de sessie. Het kan ook zijn dat je moe bent, geef  jezelf de rust die je nodig hebt.

 

Wat wordt er bedoeld met 'diggen'?

Met ‘diggen’ wordt bedoeld, de onderste steen boven krijgen. Oftewel, je diepste overtuiging vinden, zodat we het bij kern kunnen healen. 

Waar komt de angst of overtuiging vandaan, wat is het ergste wat er kan gebeuren? Wie heeft je dit verteld?

D.m.v. open vragen komen we steeds dieper en kunnen we het bij de wortel aanpakken.

Is het hetzelfde als hypnose?

Nee, het is niet hetzelfde als hypnose.

De practitioner gaat in theta meditatie, wat een ontspannende energie is en de klant heeft alleen haar ogen dicht. Je zit comfortabel op een stoel. Je bent gewoon aanwezig en alert.

Wat als ik val?

Oh, maar liefste, wat als je vliegt